Foamroller

4 produkter i kategorien Foamroller

Visning Rutenett Liste
per side
Bruk synkende rekkefølge

Foam roller benyttes både til massasje, balansetrening og styrketrening. Velg blant flere modeller i vårt sortiment. Vi har foam roller i ulike lengder og typer.

Les mer om de ulike modellene her.

Oppdaterer... Oppdaterer...

Allsidig bruk med foam roller

Kjøp en foam roller og øk din smidighet og bevegelse ved å massere musklene dine. Du masserer musklene ved å hvile den ømme muskelen på foam rolleren, og rulle fram og tilbake over den. Hensikten med en foam roller er å blant annet løsne opp muskelspenninger og skape økt fleksibilitet. 

Våre foam rollers er også et praktisk verktøy, som foruten til massasje, kan brukes til balanse, coretrening og pilates. 

Øvelser med foam roller

For å hjelpe deg i gang med bruken av foam rolleren, har vi satt sammen noen fine øvelser. Se øvelser med foamroller her.

Trigg punkter med en rumble roller

En rumble roller kan du bruke på samme som en foam roller, men en rumble roller har ujevn overflate og gir dermed en dypere massasje. Våre rumble rollers er perfekt til egenbehandling av stive muskler, trening og restitusjon.

Ved å rulle over "piggene" kommer du dypere ned i muskulaturen og treffer dine "trigger points". Dette øker blodsirkulasjonen, gir muskelavslapning, øker mobiliteten og reduserer risikoen for skader.

Kjøp skumruller til lave priser

Vi har flere varianter av skumruller i vårt sortiment til veldig gunstige priser.

60 dagers åpent kjøp - trygg handel

For at du skal være trygg på ditt kjøp gir vi 60 dagers åpent kjøp. Les mer her.