Tilbehør til racks og cages

Tilbehør til racks og cages gir deg flere muligheter i treningen. Med dip-håndtak, landmine, rohåndtak og annet tilbehør får du gjort flere øvelser i samme rack eller cage.

Filter
Plassering
Produktnavn
Pris
Serie
Angi synkende retning
Vise som Rutenett Liste
12
24
36
Side
12
24
36

Få større treningsutbytte med ekstra utstyr til racks og cages

Utvid treningsmulighetene med forskjellig tilbehør til racks og cages. Med dip-håndtak, landmine, rohåndtak og annet tilbehør får man gjort flere øvelser i samme rack eller cage. Tilbehøret monteres enkelt på stativet. 

Kjøp Power Racks til ditt treningsrom!

Racks og cages passer godt til treningsrommet hjemme, og et power rack eller en power cage er utmerket når du skal trene knebøy og push press. Med et rack fra Sportsmaster får du et solid rack til en gunstig pris, og mulighet til å kombinere med ekstra utstyr for flere øvelser på samme rack. 

Råsterke toppalpinist Aleksander Amodt Kilde bruker et rack fra Sportsmaster som en del av styrketreningen hjemme. Han kombinerer stativet med benk, vektstang og vektskiver.

Få hjelp til å velge riktig utstyr

Er du usikker på hvilket utstyr du skal velge, kan du kontakte Sportsmaster og vi vil gi deg råd og veiledning i valg av utstyr som dekker dine behov.

60 dagers åpent kjøp - trygg handel

For at du skal være trygg på ditt kjøp gir vi 60 dagers åpent kjøp. Les mer om returrett og garanti her.

Sportsmaster tilbyr serviceavtaler hvor våre teknikere kommer 1-2 ganger per år og funksjonstester utstyret, bytter ut slitedeler og gir forslag til eventuelle oppgraderinger.

To Top