Slynger og ringer

Slynger til trening av bevegelsesmuskulatur og støttemuskulatur. Treningsslynger blir ofte brukt i rehabilitering og opptrening etter skader, men også i basistrening, skadeforebyggende trening og styrketrening. Slyngetrening er effektivt for trening av hele kroppen. Kjøp dine kvalitetslynger her!

Les mer om slynger her.

Filter
Plassering
Produktnavn
Pris
Serie
Angi synkende retning
Vise som Rutenett Liste
12
24
36
12
24
36

Utforsk treningsslynger og treningsringer til effektiv basistrening 

Treningsslynger og treningsringer er blitt populært blant treningsentusiaster på grunn av deres allsidighet og effektivitet. Disse treningsverktøyene gir mulighet for en rekke øvelser som styrker kjernemuskulaturen, forbedrer stabilitet og gir en helhetlig treningsopplevelse.  

Enten du er nybegynner eller erfaren, kan treningsslynger- og ringer være det perfekte tilskuddet til ditt treningsprogram. 

Hvorfor velge treningsringer? 

Treningsringer, også kjent som gymnastikkringer, gir en unik treningsopplevelse som utfordrer balanse og koordinasjon. De er laget av slitesterkt materiale og kan enkelt festes til solide strukturer som takbjelker eller utendørs treningsstativ. Du kan enkelt justere lengden på stroppene, slik at du kan bruke ringene til både overkroppsøvelser og bentrening. Gymringer brukes ofte til øvelser som ring pull ups, ring rows, pistol squat og dips. 

Treningsslynger gir allsidig trening 

Treningsslynger er perfekt for deg som ønsker et treningsverktøy som kan tas med og brukes overalt. De er lette og kompakte, noe som gjør de enkle å transportere og oppbevare. Du kan bruke de nesten hvor som helst, enten det er hjemme, på ferie eller ute i naturen. De kan festes til dører, trær, takbjelker eller spesiallagde fester, noe som gir deg stor fleksibilitet i treningssted.  

Hvordan feste treningsslynge? 

Å feste en treningsslynge er enkelt: 

  1. Finn et passende festeområde: En solid dør, en takbjelke eller et tre eller en stolpe utendørs kan fungere.
  2. Fest slyngene: Bruk et døranker hvis du fester slyngen til en dør. Dette følger med i flere av pakkene fra TRX. Bruk den regulerbare feststroppen til å feste til andre festepunkter, som for eksempel rundt et tre.
  3. Sikre stroppene: Juster lengden på stroppene og sørg for at de sitter godt fast før du begynner å trene. 

Tren kjernemuskulatur med treningsringer eller slynger 

Kan du trene kjernemuskulatur med treningsslynger eller treningsringer? Absolutt! Disse treningsverktøyene er utmerket til å styrke kjernemuskulaturen. Øvelser som planke, push ups og roing med slynger eller ringer aktiverer kjernemuskulaturen intensivt, noe som forbedrer både stabilitet og styrke. 
Slynger og ringer egner seg svært godt til trening av bevegelsesmuskulatur og støttemuskulatur. Treningsslynger blir ofte brukt i rehabilitering og opptrening etter skader, men også i basistrening, skadeforebyggende trening og styrketrening. Se treningsprogram med slynger her. Treningsringer er en naturlig del av functional fitness, men egner seg også til trening av overkroppen eller som hjelpemiddel i treningen til å klare pistol squat.  

To Top