Spinningsykkel

10 produkter i kategorien Spinningsykkel

Visning Rutenett Liste
per side
Bruk synkende rekkefølge

Spinningsykler til nybegynnere og viderekomne. Alle syklene er stillegående med gode innstillingsmuligheter. Solide og robuste. Trening på spinningsykkel er det nærmeste du kommer vanlig utendørs sykkeltrening.

Kriterier for valg av spinningsykkel

Kjøp spinningsykkel fra Sportsmaster!

Med en treningssykkel hjemme kan du trene når du selv ønsker og trener du inne på en spinningsykkel vil opplevelsen ute bli bedre!

Spinningsykler passer for alle og er skånsomt for leddene. Trening på spinningsykkel gir deg kondisjon, samt styrke i rumpe, lår og legger. En spinningsykkel er perfekt å ha på treningsrommet hjemme, og tar ikke så stor plass som mange andre kondisjonsapparater. 

Under tips og trening kan du finne forslag til en spinningøkt du kan utføre på din spinningsykkel hjemme.

Velg en solid treningssykkel som varer i mange år

Alle våre spinningsykler er meget driftssikre og av høy kvalitet. Forskjellen ligger i svinghjulets størrelse, justeringsmuligheter og materialvalg. Skal du kjøpe spinningsykkel har vi laget en veiledning til valg av riktig modell, slik at du finner den modellen som passer deg og din trening best.

Våre selgere kan også hjelpe deg å finne en modell som passer ditt behov best.

60 dagers åpent kjøp - trygg handel

For at du skal være trygg på ditt kjøp gir vi 60 dagers åpent kjøp. Les mer her.

Hvis uhellet skulle være ute og du trenger hjelp med din maskin, har vi en stor og etablert serviceavdeling og et stort reservedelslager.