Spinningsykkel

12 produkter i kategorien Spinningsykkel

Visning Rutenett Liste
per side
Bruk synkende rekkefølge

Spinningsykkel til nybegynner, mosjonister og idrettutøvere. Alle spinningsyklene er stillegående med gode innstillingsmuligheter. Solide og robuste. Trening på spinningsykkel er det nærmeste du kommer vanlig utendørs sykkeltrening.

Spinningsykkel kan brukes til både utholdenhetstrening som langkjøring, og kondisjonstrening i form av intervaller.

Kriterier for valg av spinningsykkel

Tren utholdenhet og kondisjon på spinningsykkel

Spinningsykler passer for både nybegynnere, mosjonister og idrettsutøvere. Tren kondisjon på spinningsykkel hjemme uten å belaste leddene for mye.

Det finnes flere typer treningssykler til innendørs kondisjonstrening. Spinningsykkel, ergometersykkel og airbike egner seg til sykkeltrening, men har ulike egenskaper. Mens en airbike baserer seg på luftmotstand og bevegelige håndtak, er ergometersykler og spinningsykler mer tilnærmet sykkel.

Den største forskjellen på ergometersykkel og spinningsykkel er sittestillingen og justeringsmuligheter på sete og styre. På ergometersykkel sitter man mer oppreist, og de har ofte kun høydejustering på setet. På spinningsykkel kan man justere setet og styret slik at man får en mest mulig lik sittestilling som på en racersykkel. Mens ergometersykler som oftest blir brukt til trening i rehabilitering og opptrening, er spinningsykkelen godt egnet til hardere bruk i lange treningsøkter, tempotrening og intervalløkter.

Enkel spinningsykkel til hjemmetrening

Er du ute etter en spinningsykkel som er enkel i bruk, rimelig og stabil? Spinningsykkel S30 er en enkel spinningsykkel som passer godt til nybegynnere og mosjonister som ønsker en enkel og god spinningsykkel hjemme. Med justering både vertikalt og horisontalt på setet og styret, kan S30 tilpasses flere brukere. S30 har kjededrift og vil føles lik en utesykkel.

Komfortabel trening med reimdrift

Sportsmaster spinningsykkel S110 egner seg for den som ønsker en rimelig spinningsykkel, men likevel med flere gode funksjoner. S110 har remdrift, noe som gjør den nærmest lydløs og gir et jevnt tråkk. Gode innstillingsmuligheter gjør at den kan tilpasses til en komfortabel og optimal sittestilling. S110 leveres uten computer, men Bion Smart Connect trådløs sykkelcomputer kan kjøpes i tillegg og enkelt monteres på sykkelen.

Robuste spinningsykler for deg som vil litt mer

Er du aktiv i trening eller ser etter spinningsykkel til din bedrift eller treningssenter? Spinningsykkel S610 er utviklet som å tåle hardt bruk hos treningssentre og bedrifter. S610 har en robust ramme, tungt svinghjul og gode innstillingsmuligheter. Spinningsykkel S710 BT er en videreutvikling av de robuste spinningmodellene Sportsmaster har fra kvalitetsprodusenten Kenny-Joyce. S710 har magnetbasert motstandsfunksjon, noe som gir mindre vedlikehold, minimalt med støy og faren for rustdannelse på svinghjulet er nærmest eliminert. Med computer og Bluetooth-funksjon kan man koble til apper som Zwift og Kinomap, som gir en «gaming» effekt på treningen.

Husk at du kan teste alle spinningsyklene i Sportsmaster sitt showroom på Nesbru i Asker. Der står alle modellene utstilt.