Airbikes

4 produkter i kategorien Airbikes

Visning Rutenett Liste
per side
Bruk synkende rekkefølge

Airbike egner seg godt til effektiv kondisjonstrening. Syklene er basert på luftmotstandssystem, som betyr at jo hardere du tråkker, desto mer motstand får du. Dette gjør det enkelt å styre motstanden og intensiteten selv.

Usikker på hvilken airbike du skal velge? Les mer og sammenlign de ulike modellene her.

Oppdaterer... Oppdaterer...

Airbike til kondisjonstrening

Airbikes har tatt markedet med storm, og er blitt et svært populært apparat, spesielt innen functional fitness. Med dette treningsapparatet får du virkelig testet grensene for hva du maksimalt makter innen høyintensitetstrening. 

Syklene er, som navnet tilsier, basert på et luftmotstandssystem. Jo hardere du tråkker, desto mer motstand får du. Dette betyr at alle kan bruke apparatet og ta seg helt ut fra hva som er ens eget nivå.

Tren hele kroppen med Airbike

Airbikes er utstyrt med pedaler og håndtak. Dette sørger for bevegelse i hele kroppen, og er skånsomt mot leddene. Med håndtakene utføres både drag- og pressbevegelse, og gir komplett trening for overkroppen. Kombinert med pedalene får du en real økt for hele kroppen ved å bruke airbikes. 

Sliter man med belastningsskader i bein, kan man fremdeles bruke airbikes til å trene kondisjon og overkroppen. Plasser bare beina på fotstøtten, og tren overkroppen i stedet.

Vurderer du å gå til innkjøp av en Airbike? Les mer om hvorfor dette er et svært effektivt kondisjonsapparat.

Sportsmaster har både klassikeren Airbike Classic fra Assault Fitness, men også den nye modellen Airbike Pro. Se likhetene og forskjellene her.

60 dagers åpent kjøp – trygg handel

Hvis uhellet skulle være ute og du trenger hjelp med service, har vi en stor og etablert serviceavdeling og et stort reservedelslager.
For at du skal være trygg på ditt kjøp gir vi 60 dagers åpent kjøp. Les mer om retur og garanti her.