Underlagsmatter

Underlagsmatte beskytter gulvet og hindrer at apparatet beveger seg. Sportsmaster sine underlagsmatter er i ren gummi og passer perfekt til treningsrommet hjemme.

Les mer om underlagsmatter til kondisjonsutstyr her.

Underlagsmatter

Vi har tre forskjellige underlagsmatter. Forskjellen på mattene er størrelsen. De er spesiallaget til henholdsvis tredemøller, spinningsykler og romaskiner.
Underlagsmattene beskytter gulvet og hindrer at apparatet beveger seg. Våre underlagsmatter er laget av ren gummi som reduserer friksjon og demper støy. 

Underlagsmatter til tredemøller

Vi anbefaler bruk av underlagsmatte under tredemøllene. Ved valg av underlagsmatte til tredemølle er det viktig å velge en matte som ikke er for myk, men som ligger stødig på gulvet. Er mattene for myke vil krølle seg, i værste fall gå oppi lamellene eller båndet på møllen. Våre underlagsmatter ligger stødig og er det beste valget. Som beskyttelse under lamellmøller anbefaler vi å bruke 2 stk Sportsgulv SmartLay 1 m x 1 m istedenfor en underlagsmatte. 

Underlagsmatter til treningsrommet hjemme

I treningsrommet hjemme er det kanskje spesielt viktig å ha en underlagsmatte under apparatene da man gjerne har fine gulv som man ønsker å beskytte.

Enkelt renhold og riktig material

Underlagsmattene er antibakterielt behandlet og enkle å rengjøre. 
Gummien som er brukt er godkjent i henhold til REACH, en standard for Europeisk Miljøgodkjennelse.

60 dagers åpent kjøp - trygg handel

For at du skal være trygg på ditt kjøp gir vi 60 dagers åpent kjøp. Les mer om retur her.

To Top