28 produkter i kategorien YBell

Visning Rutenett Liste
per side
Bruk synkende rekkefølge

YBells er et unikt produkt som har 3-i-1 funksjonalitet og et prisvinnende design.
Erstatter tre produkter: Kettlebell, manualer og push-up stativ.

Side
Oppdaterer... Oppdaterer...

Oppdag YBell: Den allsidige treningsmanualen

Er du på utkikk etter en ny og spennende måte å trene på? Da er YBell det perfekte verktøyet for deg.

I 2023 ble YBell en del av den verdenskjente leverandøren av slynger, TRX. TRX YBell er et innovativt treningsprodukt som kombinerer funksjonaliteten til både manualer og kettlebells i et svært brukervennlig produkt. Enten du er erfaren innen trening eller nybegynner, har YBell noe å tilby alle.

Hva gjør YBell så spesielt?

Det spesielle med YBell er at det har en 3-i-1-funksjonalitet. Én YBell erstatter fire produkter: Kettlebell, manualer og push ups stativ. Ved å endre grepet, endrer også YBell funksjon.

Sentergrep fordeler vekten jevnt, og vil gi en følelse av å holde i en manual. Ved å holde et ytre grep, erstatter YBell funksjonen til en kettlebell. Utfør svingninger, rackpress og knebøy, snatches og andre forskjellige kettlebelløvelser med dette grepet. Plasser YBell på bakken og grip tak i det øverste håndtaket. Dette gir deg et push ups stativ. Du kan velge å bruke en eller to YBells. Bruker du en kan du gjøre push ups med forflytning, med annenhver hånd på YBellen. I tillegg kan du bruke dobbelt grep, undergrep. Bruk håndtakene på YBell til å utføre doble grep med «balløvelser» som squats, utfall og vendinger, eller woodchops.

Muligheter med YBell

YBell gir deg mulighet til å utføre et bredt spekter av øvelser som trener kroppen, inkludert armer, skuldre, rygg, ben og kjernemuskulatur. Du kan gjøre helt grunnleggende øvelser som knebøy og utfall, til mer avanserte øvelser som sving og snatch. Mulighetene er uendelige. Se treningsprogram med YBell her!

YBell kommer i tre serier, hver med sine egne unike egenskaper og fordeler: Arc, Neo og Pro. Arc-serien er designet med fokus på allsidighet og funksjonalitet. Arc selges i par, i vektene 1,1 til 3,2 kg. Disse vektene passer godt til deg som er nybegynner eller skal trene deg opp fra skade.

Neo-serien finnes i 4,5 kg, 6 kg, 8 kg, 10 kg og 12 kg. Disse manualene er sklisikre og rustfri neoprenbelagt. Neo passer for deg som skal trene fullkroppsøkter, HIIT eller funksjonell trening.

YBell Pro er multiprisvinnende serie. De er designet for lang holdbarhet og for å tåle hard bruk fra de tøffeste brukerne. Disse vektene har kommersiell kvalitet pulverlakkert overflate. Pro-serien selges i vektene 4,5 kg, 6 kg, 8 kg, 10 kg, 12 kg, 14 kg, 16 kg, 18 kg og 20 kg. Neo og Pro selges enkeltvis.