Airtrack

Airtrack er en oppblåsbar turnmatte til bruk både innendørs og utendørs. Turnmatten passer godt til både nybegynnere og aktive. 

Matten finnes i tre forskjellige størrelser, og man kan enkelt forlenge matten ved å koble sammen flere enheter med borrelåsfunksjonen i hver ende av tumblingmatten.

Perfekt for aktiv lek, gymnastikk og turnøvelser, samt andre aktiviteter hvor mykt underlag med litt sprett er gunstig.

Filter
Plassering
Produktnavn
Pris
Serie
Angi synkende retning
Vise som Rutenett Liste
12
24
36
12
24
36

Airtrack turnmatte

Sportsmaster Airtrack (tumblingmatte) er en oppblåsbar, myk treningsmatte som er glimrende for aktiv lek, gymnastikk og turnøvelser, samt andre aktiviteter hvor mykt underlag med litt sprett er gunstig. Turnmatten kan brukes inne, ute på plenen eller i vann.

Hos Sportsmaster får man kjøpt airtrackene i to forskjellige størrelser, 3 x 1 m og 4 x 1 m. I tillegg finnes de i tre forskjellige farger, og alle med en midtlinje på langs og på tvers, slik at man kan trene på nøyaktighet.

En airtrack gir deg god spenst, og fungerer nærmest som et springbrett og en landingsmatte samtidig. Derfor er det mange som bruker denne treningsmatten til turntrening, som et trygt underlag til bruk når man skal øve på nye turntriks eller øvelser. Les mer om airtrack og hva den brukes til her. 

60 dagers åpent kjøp - trygg handel

For at du skal være trygg på ditt kjøp gir vi 60 dagers åpent kjøp. Les mer her.

To Top