Body Pump

3 produkter i kategorien Body Pump

Visning Rutenett Liste
per side
Bruk synkende rekkefølge

Body Pump utstyr, sett, vektstang og vektskiver.
Med Body Pump har du mulighet til å trene hele kroppen på en og samme treningsøkt. Ideelt til blant annet knebøy, utfall og markløft. Her finner du både utstyr og hele sett til Body Pump-treningen din.

Les mer om body pump her.

Oppdaterer... Oppdaterer...

Body Pump trening

Mange treningssentre tilbyr Body Pump-trening. Body Pump-trening er enkel og effektiv styrketrening som trener de store muskelgruppene, inkludert kjernemuskulaturen. 
Du aktiverer hele kroppen og muskelgruppene ved hjelp av egenvekt, frivekter og vektstang. Du bruker en vektstang med lette til moderate vekter tilpasset din styrke. 
Øvelser som knebøy, brystpress, frivending og curls utføres med mange repetisjoner som gir utholdende styrketrening. 

Body Pump-utstyr hjemme

Body Pump utstyr er også noe du kan ha hjemme. Med riktig utstyr kan du utføre en rekke fine øvelser hjemme, enten det er i stua, på soverommet eller i garasjen. 

Body Pump stangen er lettere og kortere enn ordinære vektstenger og tar derfor mye mindre plass. 

Body Pump-sett

Vi tilbyr et svært prisgunstig Body Pump-sett som inneholder en 40 cm vektstang i stål trukket med gummi, samt fargede vekter med tre hull, slik at de også kan brukes som vanlige manualer. 

Våre Body Pump-sett er ideelt til øvelser som benkpress, stående roing, omvendt markløft. Denne treningsformen gjør at du får aktivert de fleste muskelgrupper, alt fra sete og lår til overarmer, underarmer og skuldre. 

60 dagers åpent kjøp - trygg handel

For at du skal være trygg på ditt kjøp gir vi 60 dagers åpent kjøp. Les mer her.