Ellipsemaskin og crosstrainer

5 produkter i kategorien Ellipsemaskin og crosstrainer

Visning Rutenett Liste
per side
Bruk synkende rekkefølge

Stillegående og solide ellipsemaskiner.
Modeller med mykt tråkk og steglengder tilpasset de fleste behov, enten treningen skjer hjemme eller på studio. Lett å tilpasse ethvert bruk og er skånsom mot ledd.

Kriterier for valg av ellipsemaskin.

Oppdaterer... Oppdaterer...

Ellipsemaskin: Alt i en bevegelse

Trening på ellipsemaskin gir effektiv kondisjonstrening uten å gi for mye belastning på ankler, knær, hofte og rygg.

Ellipsemaskin simulerer gå-, jogge- og løpebevegelsen du får på en tredemølle men til sammenligning er belastningen redusert.

Hva er best av tredemølle og ellipsemaskin?

Valget avhenger av flere faktorer, som personlige preferanser, treningsmål og individuelle behov. Ønsker eller trenger du trening som gir lav belastning på leddene, er ellipsemaskin det beste valget. Ellipsen sørger for en flytende bevegelse uten støt mot underlaget, slik tredemøllen gir. Ellipsen engasjerer både overkroppen og underkroppen i treningen, mens tredemøllen hovedsakelig fokuserer på ben og rumpe. Det kan være lettere å variere øktene og intensiteten på tredemøllen, da man kan justere både stigning og hastighet. Ellipsemaskinene har forskjellige motstandsnivå og treningsprogram, men gir generelt sett mindre variasjon.

Sportsmaster har flere modeller med ulike egenskaper. Finn den ellipsemaskinen som passer deg. Test alle ellipsemaskinene i Sportsmaster sitt showroom på Nesbru!

Enkel og solid ellipsemaskin

Er du på utkikk etter en prisgunstig ellipsemaskin til hjemmetrening? Sportsmaster ellipsemaskin E35BT er en enkel og stabil ellipse beregnet for bruk hjemme. E35BT har Bluetooth, slik at du kan koble til treningsapper som iConsole+ og Kinomap. Ellipsen har magnetmotstand og en detaljert computer.

Crosstrainer til hjemmetrening

Ellipsemaskin E90BT er en ny generasjon ellipse med en patentert løsning som gir mulighet for lengre steg enn vanlige ellipsetrenere. Med 16 treningsprogram og variert steglengde gir E90BT mulighet for varierte treningsøkter. Dette er ellipsemaskinen for deg som vil litt mer.

For deg som stiller høye krav

Stiller du høye krav til kvalitet og funksjonalitet, er ellipsemaskin E200 BT ellipsen for deg. Dette er en robust og god ellipsemaskin. Med det lange steget får man en naturlig lang benbevegelse. Elektromagnetisk motstand sørger for jevn motstand og færre bevegelige deler. Med 21 programprofiler, 16 motstandsnivå og Bluetooth er dette en ellipse som gir deg mulighet til å trene effektivt og variert.

Ellipsemaskin for deg som vil litt mer

Til treningssentre, bedrifter eller deg som vil ha det beste hjemme, er ellipsemaskin E520 og ellipsemaskin iDecide BT to gode alternativ. E520 har Sportsmasters patenterte løsning for stegutveksling med en av markedets lengste steglengder på 59 cm. iDecide BT har steglengde fra 28 til 92 cm. Dette gir deg mulighet til å variere mellom step, gange og høy fart med lange steg. Her bestemmer du steglengden selv!