Treningsbenker

Treningsbenk til styrketrening. Kan kombineres med både manualer og vektstang. Velg en benk som varer i mange år, med solide rammeverk og slitesterkt putetrekk.

Les mer om våre treningsbenker her.

Filter
Plassering
Produktnavn
Pris
Serie
Angi synkende retning
Vise som Rutenett Liste
12
24
36
12
24
36

Treningsbenker

Drømmer du om å bli en benkesliter? Med en skikkelig treningsbenk fra Sportsmaster, åpner du døren for en mengde muligheter og treningsvarianter. 

En god treningsbenk er ikke bare et møbel for styrketrening, men kan også være selve grunnlaget for en effektiv økt. Hos Sportsmaster finner du benker som er designet for å sikre stabilitet mens du presser grensene dine, og gi deg en plattform for å utføre øvelsene sikkert og komfortabelt. 

Allsidighet i treningsreisen

Treningsbenker gir et godt grunnlaget for en mengde styrkeøvelser. Benkene vil gjerne kombineres med et bredt spekter av tilleggsutstyr som vektstenger, manualer og strikk eller motstandsbånd. I tillegg er de et ypperlig redskap til trening med egenvekt.  Dette gir deg friheten til å skape varierte og effektive treningsøkter, basert på hva du liker, -eller skal oppnå. 

Med praktiske funksjoner som transporthjul og sammenleggbare modeller, tilbyr Sportsmaster benker som passer til ethvert treningsmiljø og enhver økt.

Universell treningsbenk

Med en universal treningsbenk har du mange muligheter for å justere rygg, barbell rack og leg curl. Dermed slipper du å bruke ulike apparater, selv om du skal trene hele kroppen. 

Dette gir stor fleksibilitet og effektiv trening, men husk på at du bør begynne stille og rolig slik at du unngår belastningsskader.

Her har du noen eksempler på gode øvelser på treningsbenken: 

Flies

Denne øvelsen utføres ved ligge på ryggen på treningsbenken. Ha en vekt i hver hånd og hold armene strakt ut fra kroppen, rett oppover. Armene føres deretter i en bane ut fra kroppen slik at de blir parallelle med gulvet. Reverser deretter bevegelsen tilbake til utgangsposisjonen. 

Øvelsen kan gjøres lettere ved å bøye armene i albuen.

Tricepspress

Utfør også denne øvelsen liggende på ryggen på treningsbenken. Hold en vekt med begge hender og senk den sakte ned bak hodet, og deretter tilbake opp til utgangsposisjonen. For å isolere belastningen på triceps låser du albuene slik at det kun er underarmen som beveger seg.

Stående roing

Stå foroverbøyd med knærne lett bøyd og ha en vekt i hver hånd. Trekk vektene opp til brystet og senk dem ned igjen, med rolige bevegelser. Øvelsen trener hovedsakelig den brede ryggmuskelen, baksiden av skulderen og mellom skulderbladene.

En arms opptrekk

Sett det ene kneet på treningsbenken og la det andre benet stå normalt. Trekk vekten opp til brystet og senk den ned igjen. Denne øvelsen vil hovedsakelig dekke den brede ryggmuskelen.

Trygg handel av skikkelig utstyr

Eksemplene over er populære og mye brukte treningsøvelser. Benkene kan brukes til veldig mange flere øvelser, og det er sant som vi sa i toppen av teksten; En treningsbenk kan være selve grunnlaget for treningen din, dersom du ønsker det. 

Er du usikker på hva du trenger, så hjelper vi deg gjerne. Kontakt oss her på nettsiden, så bistår vi med å finne utstyret som tar deg dit du skal. Treningsbenkene vi leverer er solide og holdbare, så for en gangs skyld er det gunstig å være benkesliter. Det er nemlig du som blir sliten, -ikke benken.

Du har også 60 dagers åpent kjøp, enkelt og greit.

To Top