Valg av treningsbenk

Treningsbenk er essensielt i ethvert treningrom. Kjøper du en treningsbenk får du muligheten til å utføre en rekke øvelser hjemme. Den kan kombineres med stativ, stang, vekter eller manualer.


Sportsmaster har et stort utvalg treningsbenker, både flate benker og fleksible treningsbenker. Treningsbenkene kombineres helst med stativ og vekter, men kan også bruker til trening med egenvekt. 

Med en solid treningsbenk kombinert med styrketreningsutstyr hjemme får man gjennomført tunge og effektive treningsøkter.

Pivot 430 Fleksibenk er en treningsbenk for tunge løft. Den har en sterk stålramme og god polstring, og er konstruert for vektbelastning opptil 280 kg inkluedert bruker. Den har enkel justering, med seks nivåer på rygg og tre på sete. 430 kan kombineres med benvippe og curplate.

Pivot 302 er en stødig flat benk med praktisk manualstativ. Treningsbenken er godt egnet til trening med manualer, vektstang eller et av Sportsmasters trekkapparater. Manualstativet under benken er smart til oppbevaring av manualer på treningsrommet hjemme.

Pivot H3140 Deluxe fleksibenk er designet for optimal brukerkomfort og bruk under de tøffeste treningsøktene. Deluxe fleksibenk har et godt gjennomtenkt system hvor ryggstøtten og sete kan justeres med bare en handling. Treningsbenken kan enkelt justeres til en flat benk eller til en oppreist benk. Den er også utstyrt med transporthjul, slik at den lett kan flyttes.

Se alle våre treningsbenker her.

Atle Lie McGrath bruker treningsbenk i styrketreningen sin