Valg av treningsbenk

Treningsbenk er essensielt i ethvert treningrom. Kjøper du en treningsbenk får du muligheten til å utføre en rekke øvelser hjemme. Den kan kombineres med stativ, stang, vekter eller manualer.


Sportsmaster har et stort utvalg treningsbenker, både flate benker og fleksible treningsbenker. Treningsbenkene kombineres helst med stativ og vekter, men kan også bruker til trening med egenvekt. 

Med en solid treningsbenk kombinert med styrketreningsutstyr hjemme får man gjennomført tunge og effektive treningsøkter.

MX Select fleksibenk er en elegant og solid treningsbenk som fungerer både til bruk med håndmanualer og i kombinasjon med en av våre racks. Ryggstøtten kan justeren i seks posisjoner og setet kan justeres i to. Med transporthjul og håndtak er det enkelt å flytte på benken.

Pivot 430 Fleksibenk er en treningsbenk for tunge løft. Den har en sterk stålramme og god polstring, og er konstruert for vektbelastning opptil 280 kg inkluedert bruker. Den har enkel justering, med seks nivåer på rygg og tre på sete. 430 kan kombineres med benvippe og curplate.

Pivot 302 er en stødig flat benk med praktisk manualstativ. Treningsbenken er godt egnet til trening med manualer, vektstang eller et av Sportsmasters trekkapparater. Manualstativet under benken er smart til oppbevaring av manualer på treningsrommet hjemme. Et kraftigere alternativ til 302 er Pivot 120 flatbenk.

Pivot H3130 Fleksibenk er en solid treningsbenk med mange reguleringsmuligheter og samtidig svært enkel å bruke. H3130 har et solid rammeverk og kan reguleres fra negativ helning til 90 grader. Benken har transporthjul og kan kombineres fint med alle Pivot stativer. Anbefales til alt fra hjemmebruk og middels tungt bruk i bedrifter.

Pivot 122 Fleksibenk HD er en av de kraftigeste benkene i Pivot-serien. Den har en kraftig ramme og putene er av høy kvalitet. Denne treningsbenken er konstruert for å tåle tungt bruk.

Pivot X6130 Fleksibenk har flere reguleringsnivåer for både sete- og ryggvinkel. Transporthjul og løftehåndtak gjør det enkelt å flytte den rundt. Med kraftig ramme, forlenget støtteben bak og solide puter er dette en treningsbenk som egner seg for tungt bruk.

Lexco LF217 Fleksibenk er en kraftig og solid benk for bruk i studio- og treningssenter, og for deg som vil ha det beste hjemme. Den har svært slitesterke trekk og god ergonomi og innstillingsmuligheter.

Se alle våre treningsbenker her.

Atle Lie McGrath bruker treningsbenk i styrketreningen sin