Utstyr og tilbehør til kondisjonstrening

15 produkter i kategorien Utstyr og tilbehør til kondisjonstrening

Visning Rutenett Liste
per side
Bruk synkende rekkefølge

Få mer ut av kondisjonstreningen din med riktig tilbehør.

Oppdaterer... Oppdaterer...

Mål fremgang i treningen med riktig utstyr

Når det kommer til å optimalisere treningen din, er riktig utstyr ofte nøkkelen til suksess. Ved å måle, spore og analysere viktige treningsparametere kan man ta treningen, og resultatene, til et nytt nivå.

Det finnes mye moderne teknologi og innovasjon som man kan dra nytte av for å maksimere treningspotensialet. Freelap tidtakingssystem og Myzone pulsbelte gir deg nøyaktige og relevante data som kan hjelpe deg med å oppnå dine treningsmål raskere og mer effektivt. Enten du er idrettsutøver som ønsker å forbedre prestasjonene dine eller en mosjonist som vil øke helsegevinstene fra treningen din, kan disse produktene være viktige verktøy på veien.

Nøyaktig tidtaker til idrett

Freelap tidtakingssystem er en innovativ løsning for de som er opptatt av å måle og forbedre hastighet og tid på ulike treningsaktiviteter. Dette systemet bruker trådløs teknologi for å gi deg nøyaktige tidtakingsdata. Systemet baserer seg på sendeenheter med elektromagnetiske signaler, og har 2/100 sekund nøyaktighet. Ved hjelp av små brikker som festes til kroppen eller utstyret ditt, kan Freelap måle tiden det tar deg å for eksempel fullføre en løperunde på friidrettsbanen eller ned slalåmløypa. Med tidtaker utstyr har du mulighet til å sette tydelige mål for forbedring, spore fremgang over tid og å tilpasse treningsplanen din for å oppnå de beste resultatene.

Bli kjent med dine pulssoner

Mange har kjennskap til å trene i ulike pulssoner. Med Myzone pulsbelte blir du kjent med dine egne pulssoner, noe som kan hjelpe deg med å trene med riktig intensitet. Dette pulsbeltet har 99,4% nøyaktighet på måling av hjertefrekvens. Med Myzone kan du enkelt overvåke og visualisere hjertefrekvensen din under treningsøkten, slik at du kan tilpasse intensiteten i sanntid. Dette gjøres via appen. Bruker du håndleddsmåleren kan du følge med på det blinkende lyset underveis i økta, hvor fargen indikerer hvilken pulssone du er i. Alle øktene lagrer seg i appen, slik at du enkelt kan holde oversikt over treningshistorikken og sammenligne økter.

Myzone legger til rette for at lagmedlemmer, kolleger eller venner kan holde kontakten, konkurrere mot hverandre og heie på hverandre i appen. Bruk Myzone som et verktøy til å oppfordre til fysisk aktivitet på jobben, eller hjelp kundene på treningssenteret med å nå sine mål ved bruk av Myzone.