Utstyr og tilbehør til kondisjonstrening

Få mer ut av kondisjonstreningen din med riktig tilbehør.

Mål fremgang i treningen med riktig utstyr

Når det kommer til å optimalisere treningen din, er riktig utstyr ofte nøkkelen til suksess. Ved å måle, spore og analysere viktige treningsparametere kan man ta treningen, og resultatene, til et nytt nivå.

Det finnes mye moderne teknologi og innovasjon som man kan dra nytte av for å maksimere treningspotensialet. Freelap tidtakingssystem og Myzone pulsbelte gir deg nøyaktige og relevante data som kan hjelpe deg med å oppnå dine treningsmål raskere og mer effektivt. Enten du er idrettsutøver som ønsker å forbedre prestasjonene dine eller en mosjonist som vil øke helsegevinstene fra treningen din, kan disse produktene være viktige verktøy på veien.

Nøyaktig tidtaker til idrett

Freelap tidtakingssystem er en innovativ løsning for de som er opptatt av å måle og forbedre hastighet og tid på ulike treningsaktiviteter. Dette systemet bruker trådløs teknologi for å gi deg nøyaktige tidtakingsdata. Systemet baserer seg på sendeenheter med elektromagnetiske signaler, og har 2/100 sekund nøyaktighet. Ved hjelp av små brikker som festes til kroppen eller utstyret ditt, kan Freelap måle tiden det tar deg å for eksempel fullføre en løperunde på friidrettsbanen eller ned slalåmløypa. Med tidtaker utstyr har du mulighet til å sette tydelige mål for forbedring, spore fremgang over tid og å tilpasse treningsplanen din for å oppnå de beste resultatene.

Bli kjent med dine pulssoner

Mange har kjennskap til å trene i ulike pulssoner. Med Myzone pulsbelte blir du kjent med dine egne pulssoner, noe som kan hjelpe deg med å trene med riktig intensitet. Dette pulsbeltet har 99,4% nøyaktighet på måling av hjertefrekvens. Med Myzone kan du enkelt overvåke og visualisere hjertefrekvensen din under treningsøkten, slik at du kan tilpasse intensiteten i sanntid. Dette gjøres via appen. Bruker du håndleddsmåleren kan du følge med på det blinkende lyset underveis i økta, hvor fargen indikerer hvilken pulssone du er i. Alle øktene lagrer seg i appen, slik at du enkelt kan holde oversikt over treningshistorikken og sammenligne økter.

Motiver hverandre

Myzone legger til rette for at lagmedlemmer, kolleger eller venner kan holde kontakten, konkurrere mot hverandre og heie på hverandre i appen. Bruk Myzone som et verktøy til å oppfordre til fysisk aktivitet på jobben, eller hjelp kundene på treningssenteret med å nå sine mål ved bruk av Myzone.

Få mer ut av treningen

Optimaliser kondisjonstreningen din med ekstra utstyr. Pulsbelte bidrar til å holde mer kontroll på treningsøktene dine, som puls, intensitet og tid. Det finnes flere pulsbelter som kan kobles sammen med et kondisjonsapparat, aktivitetsklokke og app. Ved bruk over tid vil du kunne se effekten av treningen du har lagt ned i applikasjonen, og du kan følge med på puls og intensitet underveis i økten via et apparat eller aktivitetsklokken. 

Når du måler pulsen din under treningsøkten får du en bedre indikasjon på intensiteten og hvor hardt kroppen jobber. https://sportsmaster.no/tips-og-trening/treningsprogram/produktspesifikke-treningsprogram/trening-med-pulsklokke 

Pulsbelte for mer nøyaktig måling

Pulsbelter har vist seg å vise mer nøyaktig statistikk enn pulsmåling ved håndleddet. Dette kan være grunnet at pulsbelter måler nærmere hjertet, da det festes rundt brystet under treningsøkten. Mange løpere sverger til pulsbelter for å få et mer nøyaktig estimat etter en treningsøkt. 

60 dagers åpent kjøp - trygg handel

 For at du skal være trygg på ditt kjøp gir vi 60 dagers åpent kjøp. Les mer her.

To Top