Racks / Cages / knebøystativ

Power Racks og Power Cages til knebøy og benkpress.
Stativene er solid bygget med gode innstillingsmuligheter slik at de kan brukes av de fleste og lett kan tilpasses ulike treningsøvelser.

Les mer om de ulike stativene her

Filter
Plassering
Produktnavn
Pris
Serie
Angi synkende retning
Vise som Rutenett Liste
12
24
36
12
24
36

Skal du løfte treningsøkten til nye høyder, kan en treningsrack eller et knebøystativ være akkurat det du trenger

Squat Racks, Power Racks og Power Cages er ideelle for trening med frie vekter og vektstang. Her kan du trene med full sikkerhet, sånn at fokuset kan være på å utføre gode øvelser. Denne typen stativer og bur er like geniale for eksplosiv trening, som for funksjonell trening

Allsidigheten har rett og slett gjort Squat Racks, Power Racks og Power Cages veldig populære for styrketrening generelt.

Men hva er egentlig forskjellene mellom disse treningsapparatene?

Squat Rack / knebøystativ

Squat Rack er det enkleste av disse apparatene. På norsk kalles det gjerne for et knebøystativ og det brukes gjerne til knebøy, benkpress, militærpress. Stativet har flere sporer til vektstang, slik at stangen kan hentes fra en behagelig høyde,uansett øvelse, og høyden på personen som trener. 

Trening med en Squat Rack foregår vanligvis foran stativet, noe som betyr at du ikke mister bevegelsesfriheten under øvelsene. Knebøystativet tar lite plass og har en solid konstruksjon for en sikker og behagelig trening.

Power Rack og Power Cage

En power rack og power cage er i prinsippet det samme, men de tilbyr litt ulike lagringsalternativer når du trener med vektstangen. De fleste stativer og bur har en ramme som er laget av solide stålrør, og det betyr at power cages normalt krever noe mer plass enn en rack. Samtidig gir dette også mulighet for et veldig stort antall treningsalternativer. Du får også et høyt sikkerhetsnivå når du trener med tunge vekter i en cage. 

En Power Rack har vanligvis manualstativer som avhengig av øvelsen kan festes i forskjellige høyder. Du har også muligheten til å bruke en rekke utvidelser, som en dip-stasjon eller et vaiertrekk, noe som gjør at du får enda mer allsidig trening. 

Utstyret er faktisk noe av det viktigste med både cages og racks, for det er der alle mulighetene ligger.

Vektstang og treningsbenk

Med en vektstang og benk kan du enkelt gjøre grunnleggende øvelser som knebøy, flate- og skrå benkpress og skulderpress.

Slyngetrener

Med en slyngetrener har du muligheten til å gjøre øvelser med egen kroppsvekt og dermed forbedre mobilitet, utholdenhet og muskelkoordinering.

Strikk

Strikk kan brukes til å varme opp musklene dine før du trener, hjelpe deg med pull-ups, eller for å utføre drop-sett.

Dip-stasjon

Med en dip-stasjon kan du styrke triceps og brystmuskler.

Dette er bare forslag fra vår side, og det finnes nærmest en uendelig mengde muligheter for trening med denne typen utstyr. Det viktigste er at du finner noe som fungerer for deg.

Sammen om det individuelle

Selv om styrketrening er en individuell øvelse, er vi på samme lag. Sportsmaster leverer utstyret som kreves, uansett hva du har behov for. Sett ny verdensrekord, eller oppnå litt mer enn det du gjorde forrige uke. Både store og små mål er like viktige, og vi hjelper deg gjerne med å velge ut det utstyret som passer for deg.

Spør oss gjerne om råd og hjelp til å velge utstyret som fungerer for deg.

To Top