Tredemølle

Tredemøller for best mulig løpetrening. Velg mellom mange forskjellige tredemøller: Fra enkle hjemmemodeller til avanserte studiomøller. Løping på tredemølle er enkelt, effektivt og gir stort treningsutbytte.

Kriterier for valg av tredemøller

Filter
Plassering
Produktnavn
Pris
Serie
Angi synkende retning
Vise som Rutenett Liste
12
24
36
12
24
36

Få best mulig treningsutbytte på tredemølle

Trening på tredemølle er kan være svært effektivt, uansett om du er nybegynner, mosjonist eller idrettsutøver. Tredemøller egner seg spesielt til kondisjonstrening, men kan også brukes til langkjøring, motbakketrening og restitusjonsøkter.

Tredemøllen kan brukes til mer enn å løpe på, og de kan brukes av både nybegynnere, mosjonister og idrettsutøvere. Det er enkelt å tilpasse en treningsøkt på en tredemølle til ens eget nivå og treningsmål. For nybegynnere kan det å gå på tredemølle hjemme være en god måte å komme i gang med treningen på. Er du mosjonist og har et større treningsgrunnlag, kan en tredemølle hjemme bidra til å holde treningsrutinene ved like og å oppnå jevn progresjon.

Tren variert på tredemølle

Varier treningsøktene på tredemøllen og få mye utbytte og resultater av treningen. Bruk tredemøllen som oppvarmingen til styrketrening, intervalltrening, motbakkeløp, langkjøring eller prøv et av de forhåndsinnstilte treningsprogrammene flere tredemøller har. Oppnå progresjon ved å følge en treningsplan hvor du kan bruke tredemøllen til kondisjonstrening.

Med en tredemølle hjemme kan du trene effektivt og variert året rundt, uansett vær og årstid. Med kontinuitet i treningen vil man oppnå resultater og utvikling.

Les også om: Intervall på tredemølle

Hvilken tredemølle bør jeg velge?

Med et stort utvalg tredemøller til både hjemmetrening, bedrifter og treningssentre, kan det være vanskelig å vite hvilken tredemølle som passer best til eget bruk. Det er flere hensyn å ta når man skal velge en tredemølle som er dimensjonert for ditt bruk. Det gjelder hovedsakelig vekt på tyngste bruker, hvilken hastighet det skal løpes på eller om den skal primært brukes til gange, lengde på treningsøktene og hvilket miljø den står i. Eksempelvis vil en tredemølle med større løpeflate føles mer avslappende å løpe på og gir bedre løpsfølelse enn en tredemølle med for smal og kort løpeflate. Større løpeflate krever også større motor.

Finn den tredemøllen som egner seg best til ditt bruk. Sportsmaster har tredemøller som dekker de fleste behov. I korte trekk kan de ulike modellene kategoriseres i «lett», «aktiv» og «pro». Er du nybegynner eller ønsker en tredemølle som primært skal brukes til gange eller jogg, kan du se etter tredemøller i kategorien «lett». Da kan Sportsmaster tredemølle T5 BT eller T9 BT egne seg. For de som trener med mer med fart, kan T46 BT i «aktiv» anbefales. Setter du høye krav til stabilitet, fart og løpskomfort, er T210 BT, T280 BT og T300 BT i «pro» gode valg.

Alle tredemøllene står utstilt i showroom på Nesbru i Asker. Her har du mulighet til å prøve alle møllene og få råd av en av våre erfarne selgere til å velge den tredemøllen som passer deg best.

To Top