Multigym og CableCross

Multigym med vektmagasin til både hjemmebruk og treningssentre. Multiapparatene er solid bygget og gir god sikkerhet.

Les mer om multigym

Filter
Plassering
Produktnavn
Pris
Serie
Angi synkende retning
Vise som Rutenett Liste
12
24
36
12
24
36

Et multigym eller en cablecross gir deg mulighetene til å utføre et stort antall styrketreningsøvelser for mange ulike muskelgrupper, på et og samme apparat.

Men hvordan velger du riktig multigym eller cablecross?

Den enkleste måten er å kontakte oss og fortelle hva du ønsker, og så kan vi hjelpe deg med å velge det utstyret som passer best for dine behov og målsettinger. 

Vil du heller utforske litt selv, kan du lese videre her.

Multigym

Multigym kommer i ulike størrelser og derfor også med litt forskjellige muligheter når det kommer til øvelser. I alle multigym kan du gjøre noen viktigebasisøvelser som brystpress, beinpress, beincurl og en rekke andre varianter.Derfor kan du få gode og varierte treningsøkter, uansett hvilken størrelse og typeapparat du går for.  

Det er en ganske vanlig oppfatning at et multigym er både plasskrevende og kostbart, men sannheten er faktisk det stikk motsatte. Har du vært på et treningssenter, så har du sett et av disse apparatene. Forklaringen på den populariteten er svært enkel. Det er nesten umulig å få så mye forskjellig utstyr og muligheter inn like kostands, - og arealeffektivt som du får med dette apparatet.

Et lite tips før du skal kjøpe en multigym:

Hvis du velger en multigym med vektmagasin er det viktig at du velger tilstrekkelig stort vektmagasin for dine behov. For lettere mosjonsstyrketrening holder det med 60 kg+, for tyngre og mer avansert trening bør vektmagasinet være 85 kg+.

Multigym passer for de fleste, uansett nivå. Noen av våre kunder skal ta VM- og OL medaljer, mens andre skal trene for å bli litt sunnere. Uansett hva du har som formål med treningen, er multigym et veldig godt alternativ. Du bestemmer selv vektmotstand og du kan legge opp treningene slik de passer for deg.

Cable cross

Cable cross er et litt enklere apparat, som også er veldig anvendelig for å utføre en rekke ulike øvelser. 

Som for eksempel: 

  • Flyes
  • Woodchops
  • Belt squat
  • Crunches
  • Bicepscurl
  • Kabelcurl Kickback
  • Triceps nedpress
  • Skuldertrekk
  • Sidehev med kabel
  • Enarms roing

Dette er bare eksempler og det finnes en hel mengde andre muligheter når du trener med trekkapparater som cable cross. 

Her kan du lese flere tips til trening med denne typen apparat.

På trening med Sportsmaster

Hos Sportsmaster kan du velge mellom flere solide multigym med gode innstillingsmuligheter, slik at du får utført øvelsene på en best mulig måte. Med cablecross får du trent både overkroppen og bein i samme apparat, med mulighet for flere ulike øvelser for hver muskelgruppe. Apparatet kan justeres i høyden, slik at det tilpasses hver bruker og øvelse. 

Vi hjelper deg gjerne med å velge riktig utstyr, og med 60 dagers åpent kjøp kan du også ombestemme deg, dersom du angrer på bestillingen. 

God trening!

To Top