Stepkasser og plyobokser

Stepkasse og plyoboks er perfekt til trening av spenst, kondisjon og sirkeltrening. Til bruk både hjemme og på treningssenteret.

Les mer om stepkasser og plyo box her!

Filter
Plassering
Produktnavn
Pris
Serie
Angi synkende retning
Vise som Rutenett Liste
12
24
36
12
24
36

Trening på stepkasse gir kondisjon og styrke

Stepkasser har mange gode fordeler når det gjelder hjemmetrening. Den kan brukes til både styrketrening og kondisjon, samt bevegelighet. Med en stepkasse hjemme kan du kombinere kondisjon og styrketrening i egen stue eller på treningsrommet. 

Stepkassen er enkel å ta i bruk, og man kan ofte justere høyden på kassen for å tilpasse nivå og øvelse. Ved å justere høyden utfordrer man belastningen på muskulaturen.

Med antisklibelegg under kan kassen fint brukes til kondisjonsøkter med hopp, tråkk og fart. Stepkassen kan brukes til både step- og bodypumpinspirerte treningsøkter hjemme. 

Tren spenst med plyo box og power box

Plyo box og power box er kanskje mest kjent for bruk innen spensttrening, særlig i øvelsen box jump, hvor man hopper opp og ned fra boksen. Du kan variere høyden på boksene ut ifra hvilken flate som står mot gulvet. Plyo box kan også justeres i høyden ved å legge til bokser i andre størrelser.

De er også velegnet til andre øvelser som trener andre muskelgrupper. Prøv for eksempel dips, hvor du sitter på boksen med hendene plassert ved siden av deg, strekk beina ut og plasser de med hælene i gulvet og senk kroppen ned til du oppnår 90-graders vinkel i overarmene før du presser deg opp med armene.

60 dagers åpent kjøp - trygg handel

For at du skal være trygg på ditt kjøp gir vi 60 dagers åpent kjøp.

Les mer her.

To Top