Styrkeapparater vektskiver

Frivektsapparater, plate loaded, er styrkeapparater som er beregnet for bruk med vektskiver og bumper plates. Disse styrkeapparatene gir mulighet til å bruke samme vektskiver på ulike apparater.

Les mer om styrkeapparater med vektskiver her.

Filter
Plassering
Produktnavn
Pris
Serie
Angi synkende retning
Vise som Rutenett Liste
12
24
36
12
24
36

Styrkeapparater med vektskiver gjør treningen fokusert, og du tilpasser selv belastningen til deg og din utvikling

Styrkeapparater med vektskiver gjør treningen fokusert, og du tilpasser selv belastningen til deg og din utvikling. 

Muskulaturen vår er essensiell for at vi skal fungere i det daglige. Med en god grunnstyrke får du en stabil kropp som fungerer godt, hele livet. Før i tiden var det ikke nødvendig å trene styrke fordi folk flest hadde fysisk tungt arbeid, som aktiverte muskulaturen hver eneste dag. 

I dag har vi hjelpemidler til det meste og aktiviseringen av muskulaturen kommer ikke like naturlig. Det er deilig med robotgressklipper og biler som kan kjøre oss hit og dit, men det betyr også at man må finne andre metoder for å aktivisere kroppen. Derfor har styrketrening blitt viktig for å opprettholde en god helse, og sikre en sterk alderdom. 

Men da må du også trene sikkert.

Tren sikkert med treningsapparater

Flere av styrkeapparatene har sikring, slik at du kan trene med tyngre vekter enn du ville gjort med frivekter. Det gir deg mulighet til å trene tung styrketrening hjemme alene, uten at andre må sikre deg.

Husk at muskulaturen trenger restitusjon for å utvikle seg godt, spesielt etter harde økter. Liker du å trene ofte bør du bruke apparatet til å trene ulike muskelgrupper, sånn at du ikke kjører tunge økter på de samme musklene flere dager på rad. 

En løsning på dette er å dele treningen i annenhver dag overkropp, og annenhver dag trening av ben.

Don’t skip leg day

Sittende eller stående benpress er utmerkede styrkeapparat for trening av leggmuskulatur, fremre lårmuskler og sete- og hoftemuskulatur. Fordelen med denne typen treningsapparater, sammenlignet med knebøystativ, er at det har sikring slik at man uten risiko kan trene med tunge vekter alene.

Alternativt er bencurl -apparater enkle og effektive apparater for trening av bakside og fremside av lår. Leg extension (knestrekk) ble i utgangspunktet konstruert for rehabilitering og forebygging av kneskader, og dette regnes som en av de beste øvelsene for å isolere trening av knestrekkerne.

Hvorfor handle hos Sportsmaster?

Selv om styrketrening er en individuell treningsform, bør du tenke på hvem du vil ha på laget ditt. Som en ledende norsk leverandør av profesjonelt treningsutstyr er Sportsmaster en lagkamerat som hjelper deg fremover.

Vi har en velutviklet serviceavdeling og et stort delelager, slik at vi kan serve deg med det du trenger i dag, og i fremtiden. 

Det er finnes mange muligheter når det kommer til trening, og vi har det meste av utstyrstyper i sortimentet. Derfor er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss for råd og hjelp til å velge styrkeapparatene som er best egnet for at du skal nå dine mål. 

Uansett om du skal til VM, OL eller ut av sofaen, så hjelper vi deg dit du skal.

Se også våre styrkepakker.

To Top