Styrkeapparat med vektskiver

Frivektsapparater er styrkeapparater som er beregnet for bruk med vektskiver. Ved bruk av slite styrkeapparater justerer du selv belastningen enkelt ved å tilpasse med vektskivene. Det gir deg god kontroll over progresjon og belastning.

Se styrkeapparater her

 Trening med styrkeapparater har positiv innvirkning på kroppen og muskulaturen. Du justerer belastningen tilpasset ditt eget nivå, og kan enkelt følge progresjon og fremgang i styrketreningen. Med et styrkeapparat med vektskiver kan du trene muskelspesifikke øvelser. En annen fordel med styrkeapparater er at bevegelsene styres av treningsapparatet, og man er derfor mindre utsatt for skader og smerter grunnet feil teknikk eller belastning.

Fordelen med flere av styrkeapparatene er at de har sikring, slik at du kan trene med tyngre vekter enn du ville gjort med frivekter, siden du alltid har en sikring i apparatet. Det gir deg mulighet til å trene tung styrketrening hjemme alene, uten at andre må sikre deg.

Flere av våre styrkeapparater med vektskiver gir mulighet for å trene flere muskelgrupper og flere styrkeøvelser i ett og samme apparat. Pivot 660 nedtrekk og sittende roing er et rimelig, funksjonelt og solid apparat. Med Pivot 660 kan du trene flere styrkeøvelser for overkroppsmuskulaturen. 

Pivot 800 Sittende og stående benpress på sin side er et utmerket styrkeapparat for trening av leggmuskulatur, fremre lårmuskler og sete- og hoftemuskulatur. Fordelen med Pivot 800, sammenlignet med knebøystativ, er at det har sikring slik at man uten risiko kan trene med tunge vekter alene.

To Top