Tilbehør til Multigym og CableCross

Håndtak og tilbehør til trekkapparat. Med tilleggsutstyr til multigym får du mulighet til å trene flere muskelgrupper i ett og samme apparat, som gir variasjon i treningen.

Filter
Plassering
Produktnavn
Pris
Serie
Angi synkende retning
Vise som Rutenett Liste
12
24
36
12
24
36

For større treningsutbytte med multigym og cablecross

Legg til utstyr til multigym eller cablecross for å få større treningsutbytte i samme apparat. Med remmer, håndtak og tau til trekkapparater får du større utbytte av ditt multigym eller cablecross. 

Tren flest mulige øvelser på liten plass i samme apparat. Passer perfekt til treningsrommet hjemme, der man gjerne vil legge til rette for flest mulige øvelser på samme sted.

Tren hele kroppen

Tren hele kroppen i multigym eller cablecross. Med det ekstra utstyret som kan kobles til ditt multigym eller cablecross får du flere muligheter til å trene flere muskelgrupper på kroppen. 

Med nedtrekkstau og nedtrekksstang kan du blant annet trene triceps, og biceps og ryggmuskulatur. Mens med ankelstropp får du trent både forside lår og hofteleddsbøyere, samt bakside lår og setemuskulatur. 

Med tilleggsutstyr til multigym og cablecross finnes det uante muligheter for øvelser man kan gjøre for å få trene hele kroppen i ett og samme apparat.

60 dagers åpent kjøp - trygg handel

For at du skal være trygg på ditt kjøp gir vi 60 dagers åpent kjøp.

Les mer her.

To Top