Romaskin

7 produkter i kategorien Romaskin

Visning Rutenett Liste
per side
Bruk synkende rekkefølge

Romaskiner med den beste rofølelsen.
Finn romaskin som passer til ditt behov, som passer til trening hjemme og i bedriften. Trening på romaskin er allsidig og effektivt for både kondisjon og styrke.

Kriterier for valg av romaskiner

Oppdaterer... Oppdaterer...

Romaskin hjemme?

Romaskin er skånsomt for ledd, og er en treningsform som passer alle. Derfor kan det være lurt å innrede treningsrommet hjemme med en romaskin. Med romaskinen får du god kondisjonstrening, og du belaster alle de store muskelgruppene, hjertet og lungene, som sørger for god trening. 

Trening på romaskin er en av de mest allsidige og effektive treningsformene du kan drive med. Er du nybegynner på romaskin kan du ta en titt på disse treningsprogrammene, som kan hjelpe deg med å komme i gang med treningen. 

Sportsmaster tilbyr romaskiner av god kvalitet i alle prisklasser, både til deg som er nybegynner og aktiv idrettsutøver.

Få hjelp til å velge riktig romaskin

Er du usikker på hvilken romaskin du bør velge kan du lese vår guide til valg av romaskiner eller du kan kontakte Sportsmaster og vi vil gi deg råd og veiledning i valg av riktig romaskin.

På våre sider om tips og trening kan du lese om "korrekt roing" samt finne forslag til treningsprogram med romaskin. Se artikkel om riktig roteknikk her.

60 dagers åpent kjøp - trygg handel

For at du skal være trygg på ditt kjøp gir vi 60 dagers åpent kjøp. Les mer her.

Hvis uhellet skulle være ute og du trenger hjelp med din romaskin, har vi en stor og etablert serviceavdeling og et stort reservedelslager.