Romaskin

6 produkter i kategorien Romaskin

Visning Rutenett Liste
per side
Bruk synkende rekkefølge

Romaskiner med den beste rofølelsen.
Finn romaskin som passer til ditt behov, som passer til trening hjemme og i bedriften. Trening på romaskin er allsidig og effektivt for både kondisjon og styrke.

Kriterier for valg av romaskiner

Oppdaterer... Oppdaterer...

Romaskin – det ultimate treningsapparatet

Tren alle de store muskelgruppene og kondisjon samtidig på en romaskin. Enten du er nybegynner, mosjonist eller idrettsutøver, får man stor nytte av å trene på romaskin. Finn den romaskinen som passer deg og ditt bruk.

Romaskinen er lett å ta i bruk. Det eneste man trenger å justere er motstanden. Med riktig roteknikk og intensitet gir romaskinen effektiv trening.

Effektiv trening på romaskin

Romaskinen kan brukes til oppvarming, intervaller, som del av en sirkeltrening eller som en kjapp avslutning på styrketreningen. Hvor lenge du bør trene på romaskinen avhenger av nivået ditt, intensiteten og hva slags type økt du har. For nybegynnere er 3-4 økter med moderat belastning en god start for å få progresjon. Bedre trente og aktive kan trene 3-6 ganger i uken med hardere belastning.

Beste romaskin under 7 000 kr?

Er du nybegynner som ønsker å komme i gang med trening på romaskin er Infiniti Romaskin R70 et godt valg! Dette er vår beste romaskin under 7 000 kr. R70 baserer seg på både luft- og magnetmotstand med manuell motstandsregulering. Romaskinen veier kun 25 kg og er oppslagbar, noe som gjør den enkel å slå sammen og flytte på for å spare plass. Ønsker du en enkel og stabil romaskin til hjemmetrening, er R70 romaskinen for deg.

Romaskiner fra Xebex

Xebex romaskin V2BT er romaskinen for deg som vil ha det beste hjemme. Med Bluetooth-funksjonen kan du koble til treningsapper som Kinomap, som gir en «gaming» effekt på treningen. Med pulsmottakeren Multi+ kan du bruke Bluetooth, ANT+ eller 5K for å koble til pulsbeltet. V2BT har luftmotstand med 10 nivå. Det gir variabel luftmotstand, som betyr at jo mer du tar i, desto mer motstand får du på hvert nivå. V2BT har høy kvalitet og er konstruert for tungt bruk over tid.

Xebex romaskin Airplus V2BT er en videreutvikling av V2BT. Dette er den romaskinen som i størst grad har utfordret de kjente romaskinene fra Concept2. Rofølelsen er svært lik og kvaliteten er minst like god. Forskjellen fra V2BT er at Airplus har åtte nivå magnetmotstand i tillegg til ti nivå luftmotstand. Magnetmotstanden gjør det mulig å bruke romaskinen til styrkespesifikke øvelser og enda tyngre roing.

Romaskin til HIIT

Assault Fitness er kjent for sine kondisjonsapparater til functional fitness og høyintensitets intervalltrening, HIIT. Assault Fitness AirRower Elite er en romaskin av høy kvalitet og designet for tøft bruk. Den største forskjellen ligger i motstandsreguleringen. AirRower Elite har luftmotstand, men ikke variabel slik du finner på Xebex romaskin V2BT og Airplus V2BT. På AirRower Elite har du ett nivå hvor det blir tyngre jo mer du tar i, likt som på deres kjente airbikes, AirBike Classic og AirBike Pro.