Assault Fitness

Assault Fitness for intensiv trening

Assault Fitness lager treningsutstyr som sikter på å styrke, støtte, utdanne og inspirere alle – fra profesjonelle idrettsutøvere til de som nettopp har begynt på sin treningsreise. Målet er å utvikle produkter som tåler store påkjenninger og som kan utfordre enhver toppidrettsutøver.

Du har kanskje sett utstyret deres i functional fitness-miljøer, og det er ikke så rart, siden de leverer utstyr til en rekke konkurranser og treningsmiljøer i functional fitness. Det startet med AirBike Classic, og de siste årene har også AirRunner blitt benyttet på disse arenaene. 

Assault Fitness sitt utstyr passer til både functional fitness og annen kondisjonstrening, og er godt utstyr til både treningssenteret og hjemmegymmet.

Nordic Sportsmaster er eneste representant for selskapet i Norge.

Les mer om Assault Fitness på deres nettside.

Ønsker du hjelp til å velge riktig treningsutstyr?

Er du usikker på hva slags treningsutstyr som passer deg best? Ta kontakt med en av våre dyktige selgere som vil gi deg råd og veiledning i valg av treningsutstyr.

Hvis uhellet skulle være ute og du trenger hjelp med service, har vi en stor og etablert serviceavdeling og et stort reservedelslager.

60 dagers åpent kjøp - trygg handel

For at du skal være trygg på ditt kjøp gir vi 60 dagers åpent kjøp. Les mer om retur her.
To Top