Styrkeapparater egenvekt

Til styrketrening med egenvekt. Med disse apparatene får man utfordret styrken kun ved bruk av egen kroppsvekt.

Kan også kombineres med strikk eller vektskiver. 

Les mer om styrkeapparater med egenvekt her. 

Filter
Plassering
Produktnavn
Pris
Serie
Angi synkende retning
Vise som Rutenett Liste
12
24
36
12
24
36

Styrkeapparater for trening med egenvekt

Det er mange fordeler med egenvekttrening, og vi har utstyret som hjelper deg med å maksimere treningen hjemme.

Egenvekttrening er veldig tilgjengelig og passer nesten alle. Fordi belastningen automatisk tilpasses av din egen kroppsvekt, reduseres risikoen for treningsrelaterte skader og overbelastning. 

Dersom du ønsker å øke utfordringen på øvelsene kan du kombinere apparatene med strikk eller vektskiver.

Effekten av trening med egenvekt

Egenvektstrening, eller calisthenics som det også kalles, er bra for alle deler av kroppen. Samtidig som du styrker muskulaturen, jobber du også med stabilisering, balanse og smidighet.

Dette er bra for deg akkurat nå, men det viktigste er kanskje hva det betyr for fremtiden din. Når du bygger god stabilitet i kjernemuskulaturen og høyere fleksibilitet i kroppen, vil du ha bedre forutsetninger etter hvert som du blir eldre. 

Ifølge forskning.no er vi på vårt sterkeste når vi er ca. 25 år gamle, men allerede fra 35-40 års-alderen begynner muskelmassen å reduseres. Jo mer du jobber med kjerne, stabilitet og fleksibelhet, desto bedre vil kroppen respondere på aldring.

Og det er aldri for sent å begynne!  

Utstyr som gjør forskjellen

Variert utstyr som ryggtrener, power tower og nordic hamstring kan intensivere egenvekttreningen, tilføre variasjon og holde motivasjonen oppe. Det fine med denne typen utstyr er at det passer for både profesjonelle idrettsutøvere og nybegynnere, fordi du justerer intensiteten selv. 

Power Tower kan være en god plass å begynne, dersom du vil ha et apparat som kan brukes til mer eller mindre hele overkroppen. Du kan for eksempel bruke tårnet til:

  • Bredt og smalt opptrekk 
  • Dip 
  • Benløft 
  • Skrå armbøyninger 

… og ganske mye mer. Er det vanskelig å velge utstyr, så hjelper vi deg gjerne. 

Hjelp til å finne riktig utstyr

Vi jobber tett med noen av Norges beste idrettsutøvere, - og noen av Norges ferskeste amatør-mosjonister. Uansett om du skal ta VM-medaljer eller bare vil trene litt for å forbedre din egen fysiske og mentale helse, så har vi det du trenger.

Spør oss gjerne om råd og hjelp til å velge utstyret som hjelper deg til å løse din treningsutfordring. 

– Og selv om vi gjerne anbefaler trening med egenvekt, anbefaler vi ingen å ta på seg unødvendige byrder. Derfor gir vi deg 60 dagers åpent kjøp, fordi det er lov til å ombestemme seg.

To Top