Styrketrening i apparat med egenvekt

Med styrkeapparater med egenvekt får du utfordret styrken kun ved bruk av egenvekt. For mer utfordrende øvelser kan dette kombineres med treningsstrikk eller vektskiver. 

Se våre styrkeapparater her

Et styrkeapparat gir deg mulighet til å trene styrke hjemme og gi deg en sterkere kropp. Med styrketrening i disse apparatene kan du trene muskelspesifikke øvelser, og å gjøre de mer utfordrende enn kun ved egentrening. Styrkeapparatene er også svært solide og stødige, og gir deg kontroll over bevegelsene.
Pivot 618 er et apparat som er svært effektivt for trening av nordic hamstring, altså trening av økt eksentrisk styrke på bakside lår. I idretter hvor store eksentriske krefter er involvert, er denne øvelsen viktig å trene. Trening av nordic hamstring er anbefalt for de som spiller fotball, tennis, håndball, basketball og volleyball, samt løpere som løper blant annet sprint og terrengløp. Øvelsen er spesielt viktig i forebygging av strekkskader ved eksplosive bevegelser.

Pivot 615 Sissy squats er et apparat som primært trener quadriceps, men man får også utfordret kjernemuskulaturen. Utformingen på Pivot 615 er laget for å kunne gjøre knebøy med vertikale legger.

Med Pivot Brutalbenk gjør du en sit upsøvelse hvor du har overkroppen hengende loddrett, mens knær og legger er festet i toppen. Overkroppen løfte så opp mot knærne. Her får man virkelig trent magemuskulaturen og hofteleddsbøyerne på en effektiv måte. Apparatet kan justeres ved å flytte på ryggputen, slik at man kan velge om man vil henge med overkroppen loddrett eller mer på skrå. Med stegtrinnene på sidestolpene og håndtak på toppen gjør det av- og påstingning enkelt. 

Se hele utvalget av styrkeapparater med egenvekt her. 

To Top