• Aktiv

Pivot 618 Nordic Hamstring

2 850,-
Tilgjengelig fra 05.09.2024
Produktnummer
CF 618GHD

Pivot 618 er et enkelt, solid og effektivt apparat for trening av økt eksentrisk styrke på baksiden av låret, også kalt nordic hamstring. I alle idretter der store eksentriske krefter er involvert, vil denne øvelsen være viktig i den fysiske treningen. Derfor anbefales det alle som enten spiller fotball, håndball, tennis, volleyball, basketball, sprint, terrengløp og lignende å legge inn denne øvelsen i den fysiske treningen.

  • Mulighet for montering
  • 60 dagers returrett
  • 21 års erfaring

Pivot 618 er et enkelt, solid og effektivt apparat for trening av økt eksentrisk styrke på baksiden av låret, også kalt nordic hamstring. I alle idretter der store eksentriske krefter er involvert, vil denne øvelsen være viktig i den fysiske treningen. Derfor anbefales det alle som enten spiller fotball, håndball, tennis, volleyball, basketball, sprint, terrengløp og lignende å legge inn denne øvelsen i den fysiske treningen. Øvelsen er spesielt viktig i forebygging av strekkskader ved eksplosive bevegelser. Flere studier har og vist at øvelsen er effektiv i forebyggelsen av slatters hos yngre atleter. Mye styrke i baksiden av låret har og en positiv innvirkning på hurtig tilbakevending etter skade i området bakside av låret og kneet. 

For å sikre god balanse i styrkeforholdet mellom forsiden og baksiden av låret, anbefales det å kombinere nordic hamstring med den eksentriske øvelsen sissy squat, som i motsetning til nordic hamstring trener fremsiden av låret. Se Pivot 615 Sissy Squat her!

For å gjøre øvelsen lettere kan man feste et powerband bak på apparatet. Strikk må kjøpes separat.

Se andre styrkeapparater med egenvekt her.

Mer informasjon
Produktnummer CF 618GHD
Vekt, kg 25.0
Bruksområde Aktiv
Maks vektbelastning, kg 160.0
Vekt (netto) kg 23.0
Vekt i emballasje, kg 25.0
Mål montert L, cm 129.0
Mål montert B, cm 56.0
Mål montert H, cm 39.0
Mål emballasje H, cm 19.0
Mål emballasje L, cm 130.0
Mål emballasje B, cm 40.0
Garanti ramme privat, år 5
Garanti slitedeler privat, år 2
Garanti utskiftbare deler privat, år 4
Garanti ramme bedrift, år 2
Garanti slitedeler bedrift, år 1
Garanti utskiftbare deler bedrift, år 2
Antall kolli 1
Produktomtaler

Frakt og levering

Vi sender og leverer varer over hele landet etter ønske!
Les mer om frakt og levering

Retur og reklamasjon

Trygg netthandel – 60 dagers returrett. Alle varer som er betalt innen forfall leveres med 60 dagers full returrett. Varene må da leveres tilbake i original forpakning, og produktene skal ikke ha vært i unormalt bruk eller på annen måte vannskjøttet. 
Les mer om retur og reklamasjon

Montering

Vi tilbyr montering i Oslo, Bergen, Trondheim, Arendal, Kristiansand, Stavanger og Ålesund. Vi kommer hjem til deg og monterer produktet etter avtale. Prisene vil variere, og du kan velge at vi tar kontakt for et uforpliktende pristilbud i kassen. Les mer om vår monteringsservice

To Top