Styrkepakker

Optimaliser treningen med en styrkepakke.
En komplett styrkepakke er sammensatt av alt utstyr du trenger for å trene hele kroppen. Her finner du ulike styrkepakker som passer til ditt bruk. Se også oppgradering av styrkepakkene for flere muligheter.

Les mer om våre styrkepakker her.

Filter
Plassering
Produktnavn
Pris
Serie
Angi synkende retning
Vise som Rutenett Liste
12
24
36
12
24
36

Kjøp en komplett styrkepakke

Vi har satt sammen komplette pakker med det du trenger for å få en fullverdig styrkeøkt hjemme, akkurat som du ville fått på treningssenteret. 

Som du sikkert allerede har sett, har vi en mengde ulike styrkepakker og sammensettinger av utstyr. Når du skal velge pakke bør du vurdere hva slags øvelser som passer for deg, og hvilken tyngdegrad du vil jobbe med. Husk at du bør ha mulighet til å øke fra ditt nåværende nivå i den pakken du velger, sånn at du har noe å strekke deg etter. 

Trenger du oppgradering av styrkepakken, så hjelper vi deg gjerne med det også. Bare ta kontakt med oss, så ser vi på muligheter. 

I sortimentet vårt finner du alt fra lette treningspakker som er perfekte for å kickstarte hjemmetreningen, til olympiske styrkepakker som brukes av toppidrettsutøvere.

Hva er en olympisk styrkepakke?

Olympisk styrkepakke betyr at det brukes olympisk standard på stang og vekter. Det vil si at mål som tyngde, lengdemål, diameter og slitestyrke følger den olympiske standarden.

Bruk av styrkepakker fordrer at du har en del kunnskap og erfaring om trening og bruk av apparatene. Vi anbefaler uansett at du tar det litt rolig de første gangene du trener på nytt utstyr. Tar du deg tid til å bli kjent med apparatene og lytter til hvordan kroppen responderer, får du god kontroll. På den måten kan du få fin utvikling og minimere risikoen for skader.  

Pakkene er satt sammen slik at du skal kunne aktivere de fleste muskelgruppene med det samme utstyret, og få direkte vektbelastning. Trening med denne typen apparater bidrar også til å styrke balansen, og stabilisering av muskler. 

Hjelp til å finne riktig styrkepakke

Det er ikke alltid så lett å vite hva du skal gå for av utstyr, spesielt dersom du ikke har prøvd bestemte merker eller apparater før. Vil du ha litt hjelp, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss for råd og bistand til å velge styrkepakken som passer deg best. 

Riktig utstyr er første steg, og vi er med hele veien. 

Trygt kjøp

Ting kan skje. Selv om vi kun leverer profesjonelt utstyr av svært høy kvalitet, kan det oppstå ting som gjør at du trenger hjelp med service eller supplering. Som en landsledende fagkyndig leverandør av treningsutstyr, har vi en stor og etablert serviceavdeling og et større reservedelslager. 

Derfor kan du være trygg på at det alltid er hjelp- og deler å få tak i, når du handler hos oss. Det er også lov til å ombestemme seg, så vi gir deg 60 dagers åpent kjøp -trygt og enkelt. 

To Top