Valg av styrkepakke

Sportsmaster har et stort utvalg komplette olympiske styrkepakker. Velg en pakke sammensatt av alt utstyr du trenger for å trene hele kroppen. 

Se alle våre styrkepakker

Med en styrkepakke får du et komplett sett med treningsutstyr til styrketrening. Alle styrkepakkene inkluderer olympisk vektstang, bortsett fra Smith Olympisk styrkepakke som har stang i maskinen. I tillegg får du med vektskiver. 

Pakkene varierer fra basis pakke med stativ, vektstang og vektskiver, som Tung Olympisk Squat Pakke - frittstående, til mer komplette styrkepakker, som Tung Olympisk Styrkepakke og Pivot X-line Half Rack pakke, som begge inkluderer benk, stativ, olympisk vektstang, 130 kg olympiske vektskiver og to fjærlåser. 

Olympisk styrkepakke

En olympisk vektstang skal ha hylser med kulelagre og en diameter på 50 mm. På vektstengene våre er bredden mellom hylsene 130 cm. 

Vektskivene i styrkepakkene har olympisk standard med 50 mm diameter på hull. Vektskivene er svært slitesterke og konstruert for å tåle tungt bruk.

De fleste av våre styrkepakker inkluderer stativ eller rack. En styrkepakke med frittstående vektstativ får krever ikke så mye areal og får plass i de fleste private treningsrom. Disse pakkene passer godt til de som primært ønsker å trene styrkeøvelser som markløft og knebøy. 

Ønsker man å kunne trene flere styrkeøvelser, kan man velge en pakke som inkluderer benk. Med for eksempel Lett Olympisk Styrkepakke får man en komplett styrkepakke til treningsrommet hjemme, med treningsbenk, stativ, vektstang, vektskiver og fjærlåser. Ønsker du et større stativ, kan vi anbefale Half Rack Olympisk styrkepakke, en komplett styrkepakke med Pivot H3250 Half Rack, Pivot H3130 fleksibenk, Pivot olympisk stang 220 cm/28 mm/300 kg, par fjærlås 50 mm medium og 130 kg ECO Black olympisk vektskiver.

Alle styrkepakkene har også muligheter for oppgraderinger av utstyret. Se alternative produkter som tilvalg til hver enkelt pakke for å skreddersy din egen styrkepakke til ditt trimrom hjemme.

To Top