Treningsbelter og hansker

Treningshansker og vektbelter gir fullt utbytte av styrketreningen. Solide og godt kvalitet. Egner seg godt til bruk i ethvert treningssenter og for all vekttrening.

Les mer om løftebelte, treningshansker og dips belte her. 

Filter
Plassering
Produktnavn
Pris
Serie
Angi synkende retning
Vise som Rutenett Liste
12
24
36
12
24
36

Treningshansker og treningsbelter til styrketrening

Under tunge løft og rå styrketrening er det viktig med utstyr som tåler den belastningen det utsettes for er det viktig å velge utstyr av høy kvalitet.

Få mer utbytte av treningen din med riktig utstyr. Med treningshansker og vektløfterbelte får du fullt utbytte av styrketreningen.

Treningshansker for beskyttelse og grepsstyrke

Treningshansker er et essensielt tilbehør for enhver som utfører styrketrening. De bidrar ikke bare til å beskytte hendene mot skrubbsår og rifter, men gir også ekstra grepstyrke og stabilitet under tunge løft. Når du velger treningshansker er det flere tekniske egenskaper du bør vurdere:

  • Materiale: Treningshansker kommer vanligvis i skinn, syntetisk skinn eller stoff. Skinnhansker tilbyr god holdbarhet og pusteevne, mens syntetiske alternativer kan være mer kostnadseffektive og enkle å rengjøre.
  • Polstring: Noen treningshansker har ekstra polstring i håndflaten for å beskytte mot gnagsår og absorbere støt fra tunge vekter. Velg en tykkelse som passer dine preferanser og behov.
  • Lukkesystem: Mange treningshansker har en justerbar stropp eller borrelåslukking rundt håndleddet for å sikre en tilpasset passform og ekstra støtte.

Stabilitet og ryggstøtte ved bruk av treningsbelte

Treningsbelter er et populært verktøy å bruke til tunge løft, spesielt under markløft og knebøy. Disse beltene bidrar til å stabilisere kjernen, redusere risikoen for skader og øke løfteytelsen. Her er noen tekniske egenskaper du bør se etter når du velger treningsbelte:

  • Bredde: Et bredere belte gir mer støtte til kjernen og ryggen under løft, mens et smalere belte kan være mer behagelig under øvelser som knebøy.
  • Materiale: Treningsbelter er vanligvis laget av lær eller nylon. Lærbelter tlbyr overlegen holdbarhet og stabilitet, mens nylonbelter er lettere og mer fleksible.
  • Spennetype: Velg mellom en enkeltspenne eller en dobbelspenne for å sikre beltet på plass. En dobbelspenne gir vanligvis bedre justering og stabilitet.
  • Polstring: Noen treningsbelter har ekstra polstring i ryggen for å gi ekstra komfort og støtte under tunge løft.

Les mer om belter og treningshansker for å få ytterligere innsikt og veiledning. Hos Sportsmaster finner du et bredt utvalg treningsbelter og hansker av høy kvalitet for å møte dine behov og forbedre din treningsopplevelse.

To Top