Stativer og oppbevaring

Oppbevaring til treningsutstyr som vektstativ, hyller og kroker.
Hold orden på treningsutstyret ditt som manualer, vektstenger, kettlebells, vektskiver, medisinballer med våre smarte oppbevaringsløsninger.

Les mer om valg av oppbevaringsmoduler her.

Filter
Plassering
Produktnavn
Pris
Serie
Angi synkende retning
Vise som Rutenett Liste
12
24
36
Side
12
24
36

Orden og effektivitet med vektstativ og oppbevaringsløsninger

Oppnå orden og organisering av treningsutstyret på treningsrommet med gode oppbevaringsløsninger. 

Å ha orden på treningsutstyret er avgjørende for å maksimere effektiviteten og få mest mulig ut av hver treningsøkt. Med riktig oppbevaringsløsning kan du enkelt holde orden på manualer, vektskiver, bumper plates og annet treningsutstyr, slik at du kan fokusere fullt ut på treningen din.

Fordeler med vektstativ

Et vektstativ hjelper deg med å holde orden på vektutstyret, slik at det ikke blir liggende på gulvet. Det blir også enklere å løfte frem vektene når de er plassert i et vektstativ. Når du investerer i et vektstativ får du ikke bare en praktisk oppbevaringsløsning, men også en måte å forbedre din treningsopplevelse på.

Med et vektstativ kan du enkelt organisere manualer og vekter etter størrelse, type eller vekt. Dette gjør det enkelt å finne riktig utstyr når du trenger det, noe som øker effektiviteten i treningsøkten. Vektstativ er også designet for å maksimere plassen på treningsrommet ditt. Ved å samle manualer eller vektskiver på ett sted, frigjør du verdifull gulvplass som ellers kunne blitt brukt til treningsapparater eller til å gjøre treningsøvelser.

Skreddersydde oppbevaringsløsninger

Ethvert treningsrom og treningssenter er unikt, og forskjellige brukere har forskjellige behov når det gjelder oppbevaring av treningsutstyr. Derfor tilbyr Sportsmaster et bredt utvalg vektstativ og oppbevaringsløsninger som kan tilpasses dine spesifikke behov.

Med oppbevaringsmodulene kan du enkelt komponere ditt eget oppbevaringsstativ for vekter etter eget behov og ønske. Enten du trenger et enkelt vektstativ for små manualer, eller et større stativ med flere hyller for å lagre alt fra manualer til kettlebells, har vi løsningen for deg. Våre vektstativ kommer i ulike størrelser og konfigurasjoner, slik at du kan finne akkurat det du trenger for å holde treningsrommet ryddig og organisert.

I tillegg til vektstativ og manualstativ, har vi også stativ for medisinballer, veggmonterte stativ for vektstenger og kroker du kan henge treningsstrikker og hoppetau på.

Et vektstativ fra Sportsmaster er ikke bare en praktisk oppbevaringsløsning, det er også et viktig verktøy for å skape et ryddig og organisert treningsmiljø. Med muligheten til å skreddersy din egen oppbevaringsløsning etter behov, kan du være sikker på at du får det beste ut av din treningsopplevelse.

To Top