Oppbevaring av treningsutstyr

Hold orden på treningsutstyret med gode oppbevaringsmoduler.


Med smarte oppbevaringsmoduler holder du enkelt orden på treningsutstyret. Sportsmaster har stativ og løsninger til oppbevaring av manualer, kettlebells, vektskiver og annet treningsutstyr. 

Oppbevaringsmodul

Sett sammen og konstruer ditt eget oppbevaringsstativ med de løsningene du trenger til ditt treningsutstyr. Velg stendere og legg til modulene til treningsutstyret du ønsker å oppbevare på stativet. Du kan for eksempel sette sammen en modul kun til medisinballer, eller lage en kombinasjon som dekker forskjellig treningsutstyr, som hylle til kettlebells og manualer og kroker til treningsstrikker

Oppbevaringsmodul til treningsutstyr
Stendere til oppbevaringsmodul

Veggmontert oppbevaring

Med veggmontert oppbevaringsmulighet sparer du gulvplass. Monter Pivot Veggmontert plate rack i god høyde og det vil være enkelt å både hente og sette på plass vektskivene. 

Har du flere vektstenger og ønsker oppbevaring til de? Med Pivot veggmontert stativ får du plass til 10 vektstenger. Monter i ønsket høyde. 

Stativ til manualer

Stativ til manualer sørger for ryddig og oversiktlig oppbevaring av treningsmanualer. Disse finnes i flere ulike modeller, som hyllesystem, vertikalt manualstativ og A-stativ