12 produkter i kategorien HIIT

Visning Rutenett Liste
per side
Bruk synkende rekkefølge

High intensity interval training, forkortet HIIT. Korte intervalløkter som er mer intense enn ved tradisjonell cardiotrening. Her ser du våre apparater som er perfekt til HIIT.

Er du ny i HIIT? Les mer om treningsformen her.

Oppdaterer... Oppdaterer...

HIIT - high intensity interval training 

HIIT eller "high intensity interval training" har blitt en av de mest populære fitness trendene. Kjernen i HIIT treningen er å yte maksimalt en kort periode. Les mer om HIIT her.

Apparater til HIIT trening

Skal du kjøpe treningsapparater som skal brukes i HIIT økter er det viktig å velge apparater hvor du raskt kommer opp i høy puls. Sportsmaster tilbyr et bredt spekter av slike apparater og har god erfaring med veiledning av slik utstyr. Disse kan settes sammen i en sirkel og/eller kombineres med intensive styrkeøvelser med stang eller manualer eller kroppsøvelser som f.eks. burpees. En HIIT økt kan brukes på alle mulige aktiviteter, både på kondisjon og styrke. Velg det som passer deg og som du liker å gjøre, med og uten treningsutstyr. Mange bruker tredemølle og romaskin for sine økter. Men du kan fint bruke vekt utstyr eller egenvekt også. Poenget er intensitetsnivået økten blir gjennomført i.

Ønsker du hjelp til valg av HIIT apparater?

Med så mange apparater å velge mellom, kan det være lurt å ta kontakt med en av våre dyktige selgere som vil veilede deg til valg av HIIT apparater.
Ring oss gjerne på 66 85 04 60.

60 dagers åpent kjøp - trygg handel

Hvis uhellet skulle være ute og du trenger hjelp med service, har vi en stor og etablert serviceavdeling og et stort reservedelslager.
For at du skal være trygg på ditt kjøp gir vi 60 dagers åpent kjøp. Les mer om retur her.