Bumper plates

18 produkter i kategorien Bumper plates

Visning Rutenett Liste
per side
Bruk synkende rekkefølge

Et stort utvalg av bumper plates til egentrening og functional fitness.

Bumper plates bør benyttes ved tøffere bruk, og når man forventer at vektene slippes hardt ned. Våre bumper plates er solide gummierte vektskiver, som gjør at de tåler det aller meste.

Les mer om forskjellen på olympiske vektskiver og bumper plates.

Oppdaterer... Oppdaterer...

Bumper plates: Vektskivene for rå styrketrening

Trener du functional fitness, crosstraining eller tung styrketrening? Da bør du du lese videre.

Bumper plates er det foretrukne valget for de som driver med functional fitness og crosstraining. Disse vektskivene skiller seg ut fra tradisjonelle stålvekter på flere måter, og deres allsidighet og fordeler gjør dem til et verdifullt tilskudd i treningen.

Skånsomt mot gulvet

Den kanskje mest betydningsfulle fordelen med bumper plates er evnen til å absorbere støt mot underlaget. Disse vektskivene kan trygt slippes rett i gulvet uten å forårsake skader på hverken vektene eller underlaget. Dette er spesielt gunstig for intense treningsøkter.

Bumper plates gir også beskyttelse for vektstenger. Den gummibelagte konstruksjonen absorberer støt og minimerer slitasje på vektstenger, noe som forlenger levetiden på treningsutstyret. Når vektene droppes, reduseres belastningen på gulvet og det er mindre sjanse for at vektstangen eller gulvet blir ødelagt.

Vekter til functional fitness

Bumper plates er spesielt egnet til functional fitness hvor man gjør flere ulike øvelser med mye kraft og ulike bevegelser. Ved å bruke bumper plates i treningen kan man gjøre øvelser som markløft, clean and jerk, snatch og andre olympiske løft med fokus på teknikk og kraft uten å være redd for å ødelegge underlag og utstyr. Bumper plates egner seg også til treningssentre og bedriftstreningsrom hvor det er mange forskjellige brukere av utstyret. Bumper plates er et trygt valg som tåler variert trening og bruk.

Mens stålvekter kan være skjøre og skade gulvet ved dropp, er bumper plates laget av et holdbart gummimateriale som reduserer sjansen for skader. Dette gjør dem ikke bare sikrere for treningsmiljøet, men også mer pålitelige over tid.

Med et bredt utvalg bumper plates i god kvalitet vil du finne de variantene som passer deg og din trening best. Flere av våre bumper plates er delt opp i forskjellige farger, noe som gjør det enkelt å finne riktig vekt når du raskt må justere vektene under trening. Kjøp bumper plates enkeltvis eller i prisgunstige sett. Med våre solide og slitesterke bumper plates vil du ha gode og holdebare vektskiver i lang tid.