Valg av bumper plates

Bumper plates: Hvilke skal du velge?

Bumper plates er vektskiver godt egnet til olympisk vektløfting, Functional Fitness og styrketrening. I motsetning til vanlige vektskiver er bumper plates utformed med solid gummi. Dette gjør at du kan droppe en vektstang med bumper plates rett i bakken, uten at de tar skade av det.

Se våre bumper plates her

Våre bumper plates er utformet med olympisk standard på hull på 50 mm. Alle bumper plates i vårt sortiment har samme diameter, uavhengig av vekt.

ECO Bumper plate

ECO bumper plate er våre rimligste bumper plates. Disse har samme solide kvalitet som fargede bumper plates, men er laget i resirkulert gummi. Bumper plates som skal tåle hardt bruk og dropp mot gulvet krever minimum plater på 10 kg. 

ECO bumper plates selges hver for seg og i sett på 130 kg. I settet er de minste vektene ECO olympiske vektskiver, og er ment for suppleringsvekter til bumper plates. 

Bumper plates krever 25 mm dempegulv ved dropp for at garantien skal være gyldig.

Pro Training Bumper Plate

Pro Training-serien er opptil 60 % tykkere enn andre bumper plates og er bedre egnet til tunge dropp. Vektskivene i Pro Training-serien har gjennomgått tester med tusenvis av dropp i cross training boxes, hvor det trenes røff styrketrening og functional fitness. 

Dette er bumper plates av ren resirkulert gummi, bortsett fra metallringen i midten. Andre bumper plates har innvendige stålringer.

XF Elite Bumper plate

Dette er våre bumper plates med høyeste kvalitet. XF Elite-serien kjennetegnes ved at de er ekstremt slitesterke, har toppkvalitet vulkanisert gummi (90 graders durometer), samt nav med forkrommet stålplate. Diameteren er 45 cm, med en hullåpning på 50,4 mm.

I XF-serien får du bumper plates i 10 kg, 15 kg, 20 kg og 25 kg. De selges enkeltvis, eller i sett på 130 kg med ECO olympiske vektskiver, som er ment for suppleringsvekter til bumper plates. 

To Top