Ergometersykkel

11 produkter i kategorien Ergometersykkel

Visning Rutenett Liste
per side
Bruk synkende rekkefølge

Trimsykkel som passer alle. Trimsykler til både hjemme og treningssentre. Solide, stillegående modeller med god sittekomfort. Lette å tilpasse og enkle å ta i bruk.

Les mer om ergometersykkel her.

Oppdaterer... Oppdaterer...

Ergometersykkel – et godt alternativ til spinningsykkel

En ergometersykkel er en trimsykkel med en noe mindre sportslig utforming enn en spinningsykkel, men gir likevel et meget godt treningsutbytte. Mange vil også mene at du sitter bedre på en ergometersykkel. 

Skal du kjøpe trimsykkel bør du tenke på dette

Er det gode innstillingsmuligheter? Sjekk setet, det skal være behagelig å sitte på. Det er alltid smart å kunne flytte på trimsykkelen ved hjelp av transporthjul. 

  • Har computeren forskjellige treningsprogram?

  • Er det håndpuls/pulsmottaker på ergometersykkelen? 

  • Hva passer deg best: vanlig trimsykkel eller en sittesykkel? 

  • Har trimsykkelen enkel påstigning?

Med en ergometersykkel fra Sportsmaster kan du enkelt holde deg i form hjemme. I tillegg til at du får bedre kondisjon, trener du lår- og setemuskulatur samt at mage- og bukmuskulaturen din aktiveres. 

Ønsker du hjelp til valg av ergometersykkel?

Er det vanskelig å finne en ergometersykkel som passer ditt behov? Ta kontakt med en av våre dyktige selgere som vil veilede deg til valg og riktig trimsykkel.
 
Hvis uhellet skulle være ute og du trenger hjelp med din ergometersykkel, har vi en stor og etablert serviceavdeling og et stort reservedelslager.

60 dagers åpent kjøp - trygg handel

For at du skal være trygg på ditt kjøp gir vi 60 dagers åpent kjøp. Les mer her.