Ergometersykkel

Trimsykkel som passer alle. Trimsykler til både hjemme og treningssentre. Solide, stillegående modeller med god sittekomfort. Lette å tilpasse og enkle å ta i bruk.

Les mer om ergometersykkel her.

Filter
Plassering
Produktnavn
Pris
Serie
Angi synkende retning
Vise som Rutenett Liste
12
24
36
12
24
36

Tren på ergometersykkel hjemme: Se de ulike modellene

Trenger du et treningsapparat som er skånsom mot ledd, knær og muskler? Ergometersykkelen er et kondisjonsapparat som gir lav leddbelastning og passer de fleste.

En ergometersykkel er en trimsykkel med en mindre sportslig utforming enn en spinningsykkel. På ergometersykkelen sitter man mer oppreist. Ofte har disse syklene et bredere og mykere sete enn spinningsykler. Ergometersykler har få innstillingsmuligheter, ofte med kun høydejustering på setet. Dette gjør disse syklene enkle å ta i bruk. Ergometersykkelens størrelse gjør at den passer inn i stuen eller et annet rom hjemme.

Brukervennligheten og den oppreiste sittestillingen gjør ergometersykkelen til et foretrukket kondisjonsapparat i forbindelse med opptrening og rehabilitering. Det egner seg også godt til nybegynnere og eldre. Kontinuerlig og tung nok trening på ergometersykkel gir god kondisjonstrening og styrke av legger, lår og setemuskulatur.

Beste ergometersykkelen til hjemmetrening

Kom i gang med trening hjemme med en solid og prisgunstig ergometersykkel. Sportsmaster ergometersykkel U30 har reguleringsmuligheter vertikalt og horisontalt på setet. U30 har en oversiktlig computer som blant annet viser tid, distanse, hastighet og kaloriforbruk.

Ergometersykkel med treningsprogram

Ønsker du en trimsykkel med flere funksjoner, anbefales Sportsmaster ergometersykkel U120 BT. Dette er en kraftig og komfortabel ergometersykkel med flere funksjoner. Computeren har 16 treningsprogram. Dette er 12 forhåndsdefinerte, fire pulsstyrte og fire muligheter for egendefinerte treningsprogram. U120 kan også kobles til Bluetooth. Med treningsprogrammene kan det være lettere å motivere seg til trening og det blir mer variert.

Ergometersykkel for flere brukere

Sportsmaster ergometersykkel U200 BT har et godt og jevnt tråkk, er enkel å stille inn og vil kjennes komfortabel for alle typer brukere. U200 BT egner seg til bedriftsbruk og mindre treningssentre, eller for deg som vil ha det beste hjemme. På U200 BT får du blant annet funksjoner som 12 treningsprogram, 24 motstandsnivå, Bluetooth, USB-ladeport, flaskeholder og justerbare fotstropper. Ergometersykkelen er robust og har maks vektbelastning på 140 kg.

Sittesykkel til deg med ryggplager

En sittesykkel er en type ergometersykkel, men har en annerledes sittestilling. Mens man på en vanlig ergometersykkel har en noe oppreist sittestilling, har sittesykkelen ryggstøtte. Dette gir mindre belastning på knær og rygg. Sittesyklene har også en lavere innstigning, som vil gjøre det lettere å sette seg til rette. Sportsmaster sittesykkel RB30 og RB200 BT egner seg alle godt til hjemmetrening. Forskjellene ligger i maks vektbelastning, computerfunksjoner og motstandssystem. RB30 er en enklere modell enn RB200 BT.

Ergometersykkel – et godt alternativ til spinningsykkel

En ergometersykkel er en trimsykkel med en noe mindre sportslig utforming enn en spinningsykkel, men gir likevel et meget godt treningsutbytte. Mange vil også mene at du sitter bedre på en ergometersykkel. 

Skal du kjøpe trimsykkel bør du tenke på dette

Er det gode innstillingsmuligheter? Sjekk setet, det skal være behagelig å sitte på. Det er alltid smart å kunne flytte på trimsykkelen ved hjelp av transporthjul. 

Har computeren forskjellige treningsprogram?
Er det håndpuls/pulsmottaker på ergometersykkelen? 
Hva passer deg best: vanlig trimsykkel eller en sittesykkel? 
Har trimsykkelen enkel påstigning?
Med en ergometersykkel fra Sportsmaster kan du enkelt holde deg i form hjemme. I tillegg til at du får bedre kondisjon, trener du lår- og setemuskulatur samt at mage- og bukmuskulaturen din aktiveres. 

Ønsker du hjelp til valg av ergometersykkel?

Er det vanskelig å finne en ergometersykkel som passer ditt behov? Ta kontakt med en av våre dyktige selgere som vil veilede deg til valg og riktig trimsykkel.
Hvis uhellet skulle være ute og du trenger hjelp med din ergometersykkel, har vi en stor og etablert serviceavdeling og et stort reservedelslager.

60 dagers åpent kjøp - trygg handel

For at du skal være trygg på ditt kjøp gir vi 60 dagers åpent kjøp. Les mer her.

To Top