Treningsrom

Lag treningsrom hjemme! Ved å trene hjemme sparer du tid på å reise til og fra treningssenter, du kan trene når det passer deg best og du har alltid treningsutstyret tilgjengelig. 

Treningsrom på jobb

Lag treningsrom i bedriften! Hvem ønsker vel ikke å legge treningen til tidspunkter som passer en selv og ikke måtte reise av gårde for å trene i åpningstider bestemt av andre?

Komplette treningsrom

Sportsmaster har et stort utvalg av treningsapparater og treningsutstyr av høy kvalitet til markedets beste priser. Over 3500 fornøyde bedriftskunder har i løpet av en årrekke utstyrt sine treningsrom med treningsutstyr fra oss. Se noen referansekunder her!

Vi leverer komplette treningsrom – Alt til kondisjon, styrke og funksjonell trening får du hos Sportsmaster. Vi har med andre ord alt til bedriftens treningsrom. 

Hvilke treningsapparater trenger et treningsrom?

Generelt mener vi at allsidighet er viktig, dvs at du bør kunne trene både kondisjon og styrketrening. Utover dette vil valg av utstyr til trimrommet avhenge helt av hvor stor plass du har. Hvor mange som skal trene der, hvilken type trening du er ute etter og hvor mye treningsutstyret vil bli brukt! Det viktigste er at du velger det du tror blir mest brukt.

Er du usikker på hva bedriften trenger, hjelper vi gjerne til med å skreddersy et treningsrom til din bedrift ut ifra behov og ønsker. Med vårt tegneprogram vil vi også kunne tegne opp treningsrommet ditt.

Råd og veiledning

På Nesbru i Asker har vi et stort showrom hvor treningsapparater og utstyr kan prøves. Her vil du også få god og fagkyndig hjelp av våre selgere. Ta gjerne kontakt før du kommer slik at vi kan sette av tid. Har du ikke anledning til å komme til Nesbru kan vi veiledere deg på telefon og e-post.

Bedriftsbesøk

Ofte kan det være nyttig at vi kommer på befaring til deg som tenker på å innrede treningsrom. Ta kontakt med oss om du ønsker du at vi kommer på befaring.

Finansieringsløsning 

Investering i innredning av treningsrom kan være kostbart. Vi tilbyr Leiefinansiering gjennom De Lage Landen (del av Rabobank). Her velger du mellom 3, 4 eller 5 års leie og månedlig eller kvartalsvis betaling. Dette kan gjøres direkte på vår hjemmeside eller via vår salgsavdeling.

Orkla sitt treningsrom på arbeidsplassenOrkla sitt treningsrom på arbeidsplassen
Orkla sitt treningsrom på arbeidsplassenOrkla sitt treningsrom på arbeidsplassen

Treningsapparater til treningsrommet

Erfaring fra våre kunder er at tredemøller er det treningsapparatet som flest bruker, og at tredemøller er svært effektive til kondisjonstrening.

Ellipsetrenere er de som blir nest mest bruk. Ellipsetrening er skånsomt for knær, hofte og rygg og aktiverer de store muskelgruppene.

Romaskiner forbedrer kondisjonen og gir effektiv trening av buk. mage, rygg, arm og benmusklatur. Gir økt forbrenning.

Ergometersykkel egner seg glimrende både for helt friske og for de som eventuelt måtte ha ulike belastningsskader.

Spinningsykler passer for alle og er skånsomt for leddene. Trening på spinningsykkel gir kondisjon samt styrke i rumpe, lår og legger. Disse er godt egnet til motiverende gruppetrening.

Styrketreningsapparater bør alle bruke. Styrketrening er en treningsform som passer alle, og som kan tilpasses hver enkelt. Du styrker skjelettet, ledd og leddbånd samt forebygger rygg og leddplager.

To Top