Tredemølle

11 produkter i kategorien Tredemølle

Visning Rutenett Liste
per side
Bruk synkende rekkefølge
Tredemøller for best mulig løpetrening.
Velg mellom mange forskjellige tredemøller: Fra enkle hjemmemodeller til avanserte studiomøller. Løping på tredemølle er enkelt, effektivt og gir stort treningsutbytte.

Kriterier for valg av tredemøller

Oppdaterer... Oppdaterer...

Hvorfor kjøpe tredemølle fra Sportsmaster?

Ønsker du riktig og beste tredemølle til din løpetrening? Da bør du snakke med våre eksperter. Vi har jobbet med tredemøller i 19 år og kan derfor hjelpe deg med å finne akkurat den tredemøllen du trenger til ditt behov. Uansett om det er en enkel maskin eller en av de mer avanserte modellene til hjemmebruk. 

Vi er også svært opptatt av å tilby de beste tredemøllene til en gunstig pris, og våre tredemøller kommer rett fra leverandør til deg uten fordyrende mellomledd - så velger du oss betaler du ikke mer enn du må.

Kriterier for valg, og tips til trening på tredemølle

Hvis du skal kjøpe tredemølle har vi laget en liste med kriterier for valg av tredemølle. Dette kan være til hjelp for å finne en tredemølle som passer ditt behov.

Er du likevel i tvil om hvilken modell som passer deg best, kan våre dyktige selgere hjelpe deg med valg av tredemølle til ditt behov. Vi kan også gi deg råd om hvordan du best trener på din tredemølle.

Gjør som Team Ingebrigtsen – velg tredemølle fra Sportsmaster

Team Ingebrigtsen bruker Sportsmaster tredemøller som en viktig del av treningen. Trening på tredemølle er enkelt, effektivt og gir raskt stor fremgang.

Å ha en egen tredemølle lar deg og Team Ingebrigtsen holde formen også på vintersesongen og når været er for dårlig til at du kan løpe ute. Da sørger du for utvikling året rundt.

60 dagers åpent kjøp - trygg handel

Hvis uhellet skulle være ute og du trenger hjelp med service, har vi en stor og etablert serviceavdeling og et stort reservedelslager.
For at du skal være trygg på ditt kjøp gir vi 60 dagers åpent kjøp. Les mer her.