Underlagsmatte til treningsutstyr

Underlagsmatter beskytter gulvet og hindrer at treningsapparatet beveger seg. Hos Sportsmaster finner du underlagsmatter i ren gummi som egner seg godt til treningsrommet hjemme. 


Underlagsmatter er ikke det samme som treningsgulv, da de dekker ulike funksjoner. Underlagsmattene beskytter gulvet mot svette og fukt, samt at de hindrer at treningsapparatene beveger seg i bruk. Treningsgulv dekker ulike bruksområder, som gulv til styrketreningsutstyr, slitesterkt sportsgulv til områder med tunge dropp og fitnessgulv. Les mer om valg av treningsgulv her

Underlagsmatte til tredemølle

Sportsmaster har tre forskjellige underlagsmatter. Disse er spesiallaget til tredemøller, spinningsykler og romaskiner. Underlagsmattene beskytter gulvet mot riper og svette.

Du kan bruke Smart Lay Sportsgulv til kondisjonsutstyr. Særlig Alpha Runner Plus og Alpha Runner HD egner seg godt på dette treningsgulvet. 

Det anbefales ikke å bruke skummatter eller lignende matter til tredemøller, spesielt med tanke på tredemøller med hjul i front som ruller ved stigning. Disse mattene er for myke og vil krølle seg når tredemøllen er i bruk. I verste fall kan mattene gå opp i lamellene eller båndet på tredemøllen.

Underlagsmatte til spinningsykkel og romaskin

Underlagsmatte sykler 120 x 65 x 0,4 cm og Underlagsmatte romaskin 250 x 80 x 0,4 cm er laget på mål som passer utmerket til spinningsykler og romaskiner. Disse er laget i ren gummi.

Alle de tre underlagsmattene er antibakterielt behandlet og enkle å rengjøre. Gummien som er brukt er godkjent i henhold til REACH, en standard for Europeisk Miljøgodkjennelse.