Tilbehør til racks og cages

36 produkter i kategorien Tilbehør til racks og cages

Visning Rutenett Liste
per side
Bruk synkende rekkefølge

Tilbehør til racks og cages gir deg flere muligheter i treningen. Med dip-håndtak, landmine, rohåndtak og annet tilbehør får du gjort flere øvelser i samme rack eller cage.

 1. 2 210,-
  Tilgjengelig fra 15.07.2024
 2. 950,-
  Tilgjengelig fra 15.07.2024
 3. 1 580,-
  Tilgjengelig fra 20.09.2024
 4. 2 470,-
  Bestillingsvare, 10-15 ukers leveringstid
Side
Oppdaterer... Oppdaterer...

Få større treningsutbytte med ekstra utstyr til racks og cages

Utvid treningsmulighetene med forskjellig tilbehør til racks og cages. Med dip-håndtak, landmine, rohåndtak og annet tilbehør får du gjort flere øvelser i samme rack eller cage. Tilbehøret monteres enkelt på stativet. 

Kjøp Power Racks til ditt treningsrom!

Racks og cages passer godt til treningsrommet hjemme, og et power rack eller en power cage er utmerket når du skal trene knebøy og push press. Med et rack fra Sportsmaster får du et solid rack til en gunstig pris, og mulighet til å kombinere med ekstra utstyr for flere øvelser på samme rack. 

Råsterke toppalpinist Aleksander Amodt Kilde bruker et rack fra Sportsmaster som en del av styrketreningen hjemme. Han kombinerer stativet med benk, vektstang og vektskiver.

Få hjelp til å velge riktig utstyr

Er du usikker på hvilket utstyr du bør velge kan du kontakte Sportsmaster og vi vil gi deg råd og veiledning i valg av utstyr som dekker dine behov.

60 dagers åpent kjøp - trygg handel

For at du skal være trygg på ditt kjøp gir vi 60 dagers åpent kjøp. Les mer her.