• Pro

Blue Wave Foam Roller 30 cm

290,-
På lager
Produktnummer
ERH127

Blue Wave Foam Roller 30 cm med spor brukes til dyp massasje og til stabiliseringsøvelser. Den ujevne overflaten gir et variabelt trykk som hjelper til å løse ledd- og muskelsmerter.

  • Mulighet for montering
  • 60 dagers returrett
  • 21 års erfaring

Blue Wave Foam Roller 30 cm med spor brukes til dyp massasje og til stabiliseringsøvelser. Den ujevne overflaten gir et variabelt trykk som hjelper til å løse ledd- og muskelsmerter. Foam roller er utformet som et rør i solid materiale med en diameter på 13 cm. Blue Wave er kvalitetsmessig fullt på høyde med det beste på markedet, men med en vesentlig lavere pris.

Her ser du alle våre foam rollers.

Mer informasjon
Produktnummer ERH127
Vekt, kg 0.5
Bruksområde Pro
Vekt (netto) kg 0.5
Vekt i emballasje, kg 0.5
Mål montert L, cm 30.0
Mål montert B, cm 13.0
Mål montert H, cm 13.0
Mål emballasje H, cm 13.0
Mål emballasje L, cm 30.0
Mål emballasje B, cm 13.0
Garanti privat, år 2
Garanti bedrift, år 1
Antall kolli 1
Produktomtaler

Frakt og levering

Vi sender og leverer varer over hele landet etter ønske!
Les mer om frakt og levering

Retur og reklamasjon

Trygg netthandel – 60 dagers returrett. Alle varer som er betalt innen forfall leveres med 60 dagers full returrett. Varene må da leveres tilbake i original forpakning, og produktene skal ikke ha vært i unormalt bruk eller på annen måte vannskjøttet. 
Les mer om retur og reklamasjon

Montering

Vi tilbyr montering i Oslo, Bergen, Trondheim, Arendal, Kristiansand, Stavanger og Ålesund. Vi kommer hjem til deg og monterer produktet etter avtale. Prisene vil variere, og du kan velge at vi tar kontakt for et uforpliktende pristilbud i kassen. Les mer om vår monteringsservice

To Top