TRX slyngetrening – perfekt til hjemmebruk

Slyngetrening gir deg mulighet til å trene hele kroppen ved bruk av egenvekt. Med TRX-slyngene kan du spesielt fokusere på å styrke kjernemuskulaturen.


Trening i slynge er både enkelt og effektivt. Med utallige muligheter for å trene hele kroppen er slyngetrening en svært gunstig form for funksjonell trening. Det kan også brukes til rehabilitering og opptrening etter skader.

TRX Home for slyngetrening hjemme

Hjemmetrening

De fleste treningssentre har slynger til bruk. Men slynger er også noe du enkelt kan montere hjemme. Med et døranker kan du feste slyngene i dørsprekken på toppen av en dør. Har du takbjelker kan slyngen festes der i stedet. Skal du innrede et treningsrom kan du bruke takfeste til å feste slyngene. Slyngene kan enkelt fjernes når de ikke er i bruk og oppbevares i en egen pose.

Mageøvelser i slynge

Slynger passer godt til både opptrening og rehabilitering etter skader, styrketrening, balanse og basistrening. Mulighetene er mange til å få trent hele kroppen med øvelser i slyngene.

Å trene kjernemuskulaturen er særlig effektivt i slynge. Her kan du kombinere statisk styrke og mer dynamisk trening. Slyngen gir deg flere utfordringer med å holde stabilitet og balanse enn rene kroppsvektsøvelser.

Core med TRX