Styrketrening i rack

Power cage eller rack gir deg uante muligheter for å få trent hele kroppen på ett og samme sted. Med tilleggsutstyr trenger du bare én stasjon for å få en skikkelig styrkeøkt. 


Med power cage, smithmaskin eller rack har man fått et godt utgangspunkt for styrketrening av hele kroppen, og man kan supplementere med tilleggsmoduler, slynger, diphåndtak, landmine og en rekke annet tilbehør for å utstyre stativet ytterligere.

olympisk styrkepakke

Stødig treningsstativ

Et treningsstativ passer vel så godt på treningsrommet hjemme som hos bedrifter og treningssentre. De finnes i ulike størrelser, og med tilleggsmoduler kan man bygge på slik at man får ønsket utbytte av stativet.

Ved å ta utgangspunkt i en rack eller cage får man samlet treningsutstyret, og det krever derfor ikke mye plass på treningsrommet, som det ville gjort med ulike stasjoner.

Legg til utstyr

Man kan altså designe sitt helt egne treningsstativ ved å legge til det utstyret man trenger for til ønsket styrketrening. Sportsmaster har satt sammen ulike olympiske styrkepakker, alt fra basic olympisk styrkepakke, tung olympisk squat pakke og lett olympisk styrkepakke, til power cage olympisk styrkepakke og half rack olympisk styrkepakke. Felles for disse pakkene er at det følger med stativ, vektstang, vekter i ulik vekt og fjærlåser. Dette er gode utgangspunkt for å utstyre treningsrommet hjemme, på arbeidsplassen eller hos treningssentre.

olympisk styrkepakke

For å skreddersy ditt eget treningsstativ finnes det en rekke tilleggsutstyr man kan velge å legge til. Monter diphåndtak for å trene triceps, battle rope anker for høyintensitetstrening med battle rope eller tilleggsmodul med nedtrekk- og rofunksjoner.

Få utrolig mange treningsmuligheter med en styrkepakke i rack eller cage. Sportsmasters ambassadør Aleksander Kilde viser øvelser man kan gjøre med styrkepakkene og tilleggsutstyr.