Gåmølle: Sammenleggbar tredemølle til hjemmetrening

Tredemøller har blitt populære treningsapparater for de som ønsker å opprettholde en aktiv livsstil hjemme. Sportsmaster har et stort utvalg tredemøller til både mosjonister og idrettsutøvere. Er du ny innen trening eller ønsker å komme i gang? Da kan WalkingPad WP1 være et godt valg.


Sammenleggbare tredemøller har en rekke fordeler som gjør dem attraktive for de med begrenset plass eller som foretrekker en mer fleksibel treningsopplevelse. En av de tydeligste fordelene er det plassbesparende designet, som gjør det enkelt å folde sammen tredemøllen og lagre den når den ikke er i bruk. Dette er spesielt gunstig for de som bor i mindre boliger eller leiligheter, hvor plassutnyttelse er avgjørende. WalkPad WP1 er enkel å ta i bruk, og tar lite plass når den lagres. Den er lett å flytte på, slik at du trenger ikke et eget treningsrom for å ha denne tredemøllen hjemme.

WalkPad WP1 gåmølle til hjemmetrening

Tren på gåmølle

WalkPad WP1 er primært designet for de som foretrekker en jevn gange. Den gjør det lettere å få inn mer mosjon i hverdagen. Sett den for eksempel opp i stuen og gå foran TV-en, eller på hjemmekontoret mens du jobber. Du styrer enkelt hastigheten via bøylen. Treningsdata, som tid, kaloriforbruk, distanse og hastighet vises på frontdekselet.

Ønsker du å trene med mer intensitet, kan du også gjennomføre lette joggeturer på den, da topphastigheten er 12 km/t. Til tross for sin kompakte størrelse gir gåmøllen en imponerende stabilitet selv under lette joggeturer. Er du derimot på utkikk etter en tredemølle til primært jogg og løp, anbefales det å velge en tredemølle som er konstruert for dette. En oppslagbar tredemølle gir deg flere muligheter i treningen, og frigjør gulvplass når den ikke er i bruk.

WalkPad WP1 gåmølle til hjemmetrening

Oppslagbar tredemølle

En oppslagbar tredemølle betyr at løpebåndet kan foldes opp når det ikke er i bruk. Dette frigjør gulvplass. Disse tredemøllene har det du trenger til hjemmetrening. Her har du mulighet til å trene med stigning (incline) og fart opptil 22 km/t, avhengig av hvilken modell du velger.

Tredemølle T85 er sannsynligvis markedets kraftigste oppslagbare tredemølle. Den har samme motor og platetykkelse som bestselger T300. Med variabel demping, topphastighet på 22 km/t og AC-motor er dette en tredemølle som dekker mange behov.

Trenger du ikke hastighet over 20 km/t, er tredemølle T9 BT et godt alternativ. Dette er en brukervennlig og enkel tredemølle med hastighet opptil 16 km/t og stigning over 15 nivå. Den er enkel å slå opp og har dempeteknologi som gir god løpekomfort.

Se alle våre tredemøller her og finn den modellen som passer deg best.