Få gruppetreningstemningen hjemme i din egen stue

Med MZ-Remote deltar du på gruppetime virtuelt sammen med andre entusiastiske medlemmer, hjemme hos deg selv.


MZ-Remote er en funksjon fra Myzone som gir deg mulighet til å delta i live gruppetimer, uansett hvor enn du befinner deg. Med denne muligheten kan du trene og utvikle deg selv fra din egen stue, ute i hagen eller hvilket som helst annet sted.

MZ-Remote kan enten brukes til gruppetimer som du booker via appen, eller med din personlige trener. Ved å bruke MZ-Remote kan du få digital oppfølging og treningsveiledning av din personlige trener når det passer dere, uansett hvor dere befinner dere.

Du bruker Myzone-appen til å booke time på MZ-Book, og får da plass i den virtuelle gruppetimen. Appen kan kobles til en TV eller PC for større skjerm, dette gjør du ved å bruke Chromecast eller Airplay på smarttelefonen. Du kan også bare bruke smarttelefonen din til å følge med på instruktøren. Der ser du både instruktøren vise øvelsene live og pulsen din og innsatsen din mens du gjennomfører treningsøkten. Du kan også velge å se live board med de andre deltakernes pulssone og intensitet, noe som kan være motiverende for deg til å yte ekstra underveis i økten.

mz-remote gruppetrening hjemme

Instruktøren på sin side kan se din, og de andre deltakernes, pulssone på et live board under treningsøkten, og kan dermed motivere deg til å jobbe for å være i en aktuell pulssone. Du kan også velge å dele ditt kamera, slik at instruktøren kan se deg og veilede deg gjennom øvelsene. 

For å få tilgang til MZ-Remote må ditt treningssenter eller personlig trener aktivere denne funksjonen, samt MZ-Book, for å kunne booke timer.

Å gjennomføre effektive og motiverende treningsøkter hjemmefra har aldri vært enklere. Book en time, ta på deg ditt Myzone pulsbelte, koble til med bluetooth til din smarttelefon og start treningsøkten sammen med instruktør og andre treningsglade medlemmer eller din personlige trener!