Hvilken treningsstrikk skal du velge?

Treningsstrikk gir mulighet til en rekke styrkeøvelser for både overkropp, bein og setemuskulatur. Med strikker med ulik motstand kan du enkelt veksle mellom tung styrke og sirkeltrening, samt trening av de ulike muskelgruppene. 

Se alle våre treningsstrikk

 
Sportsmaster selger treningsstrikker med ulik motstand, lengde og materiale. Les mer om våre treningsstrikker her. 

Booty bands

Sportsmasters booty bands finnes i tre størrelser: light, medium og heavy. Disse er laget i elastisk stoff som gjør at de ikke sklir og krøller seg under øvelsene. Booty bands er 33,5 cm (sammenbrettet), og passer godt til trening av bein og setemuskulatur, som øvelsene hip thrust og knebøy.

Powerband

Powerband er lengre treningsstrikker, som passer til flere ulike styrkeøvelser. Ønsker du å trene deg opp til å klare pull ups er powerband et godt hjelpemiddel å bruke. Powerbands kan også brukes som ekstra belastning på push ups, som stående rotasjon og til roing. Powerband selges i xxx-lett gul, xx-lett rød, x-lett rosa, lilla, lett grønn, medium blå, tung orange og x tung sort.

Miniband

Miniband er korte strikker (27 cm) som benyttes til en rekke styrkeøvelser og i rehabilitering. Minibandene er i 100% latex.

Minibandene selges med 50 mm og 30 mm bredde. Minibandene selges i rød x-lett (30 mm), blå lett (30 mm), gul lett (50 mm), grønn medium (50 mm), grønn medium (30 mm), blå tung (50 mm) og sort tung (30 mm).

Vi selger også pakke med fem minibands med ulik motstand. 

Se treningsprogram med minibands her. 
 
 
 
 
 

To Top