Tredemøller til hjemmebruk – våre beste anbefalinger

Er du på utkikk etter en god tredemølle til hjemmebruk? Her er våre anbefalinger til både nybegynneren, mosjonisten og den aktive løperen.

Det er noen kriterier du må tenke på når du skal kjøpe tredemølle til hjemmebruk. Dette gjelder særlig vekt på tyngste bruker, hvor fort det skal løpes eller om det primært skal gås, lengden på treningsøktene og miljøet den står i og hva som motiverer. Dette er viktig å kartlegge for å finne riktig dimensjon på tredemøllen, slik at du finner den som passer best til ditt bruk.

Løping på tredemølleLøping på tredemølle

Tredemølle til lett bruk

Sportsmaster tredemølle T5 er en tredemølle som er stillegående og egner seg til lette brukere og ikke så høye hastigheter. Tredemøllen har god demping med sin Air Shox demping, markedes beste dempemateriale. Tredemøllen går fra 1-18 km/t og har 16 nivåer stigning, fra 0-12 %. Tredemøllen har en DC-motor, noe som ofte er godt nok til hjemmebruk hvis man ikke planlegger mange og lange økter. Med tredemøllens Bluetooth kan du også koble til ulike treningsapper, som Kinomap og iConsole+. 

Et annet alternativ til tredemølle til lett bruk er Sportsmaster tredemølle T9. T9 er en litt kraftigere tredemølle og kan være et fint alternativ til familier som ønsker å holde seg i form, men ikke prestere på et høyere nivå. T9 dekker de fleste behov til tredemølle hjemme, men anbefales ikke til tyngre brukere som løper relativt raskt. Da vil vi anbefale en tredemølle med kraftigere motor.

Begge disse tredemøllene er oppslagbare, slik at man kan frigjøre plass på treningsrommet når de ikke er i bruk. 

Middels bruk

Sportsmaster tredemølle T46 BT er vår letteste fastmonterte tredemølle. Fastmonterte tredemøller gir en mer stabil løpsfølelse, og T46 passer godt til lettere og middels tunge løpere som er ute etter en stabil og god løpsfølelse til en god pris. Tredemøllen har AC-motor, som betyr at den tåler mer kontinuerlig bruk. Generelt er AC-motorer mer driftssikre og vedlikeholdsfrie enn tredemøller utstyrt med DC-motor. T46 har hastighet fra 0,5-18 km/t og 15 nivåer stigning. Tredemøllen har også Bluetooth og flere funksjoner på computeren. 

Toppmodeller til hjemmebruk

T85 er toppmodell til hjemmebruk. Den har AC-motor, flere programmuligheter og spesifikasjoner som man ellers kun finner på langt dyrere tredemøller. Denne modellen er oppslagbar og tåler tyngre bruk hjemme. Med sin Easy Fit er T85 nesten ferdig montert, og er dermed lett å ta i bruk på treningsrommet hjemme. T85 ikke har regulerbar demping, men hastighet opptil 22 km/t. T85 er sannsynligvis markedets kraftigste oppslagbare tredemølle, og er et alternativ til T46 og T300. 

Vår mest solgte tredemølle

Sportsmaster tredemølle T300 er vår mest solgte tredemølle og har en sterk posisjon i løpemiljøet i Norge. Dette er tredemølle med god stabilitet og respons også på høyere hastigheter. Er du aktiv løper eller det er forventet mye og tungt bruk hjemme, er T300 absolutt å anbefale. Tredemøllen har Smart shock dempesystem, der dempingen tilpasses brukeren. Tredemøllen er fastmontert, noe som gir god stabilitet og løpsfølelse. Den har også AC-motor, og er beregnet for bruk i bedrifter, institusjoner, skip, mindre treningssentre og til privatpersoner som ønsker det beste.

Se gjerne denne filmen for gode råd og tips til valg av tredemølle til hjemmebruk:

To Top