Sterk kropp med enkel hjemmetrening

Det er ikke bare store treningsapparater som kan gi deg den ekstra belastningen du trenger for å styrke muskulaturen. Med noen enkle basisprodukter kan trene hjemme når du vil.

Person som viser øvelse på treningsmattePerson som viser øvelse på treningsmatte

Tungt å komme i gang med treningen?

Føler du at det er vanskelig å komme i gang med treningen, og at motivasjonen til å dra på et treningssenter ikke er tilstede? Da er du ikke alene. Mange mennesker synes det kan være utfordrende å ta det første steget til en mer aktiv hverdag.

Da er det godt å vite at med riktig utstyr og kun 10-15 minutter tre ganger i uka, så er du i gang. Det trenger ikke være mer komplisert enn det. Det aller viktigste er å være i bevegelse, og ikke minst å styrke kroppen til å klare alle hverdagens utfordringer. Du vil raskt oppleve at du får mer overskudd og en sterkere kropp. 

Basisprodukter og treningsprogram

Under viser vi forslag til produkter som du kan bruke til å trene hjemme for å trene smart og effektivt. I tillegg til dette utstyret har vi laget flere treningsprogram som du kan bruke for å komme i gang. Se treningsprogram her! 

Øvelse i TRX slyngeØvelse i TRX slynge

Slynger

Trening med slynger er både enkelt og utfordrende. Med slynger kan du gjennomføre øvelser hvor du kombinerer flere muskelgrupper samtidig, og dermed er dette en tidseffektiv måte å trene på. Du kan for eksempel kjøre rygghev hvor du trener bred ryggmuskulatur, biceps, mage/rygg samtidig.

Se øvelser med slynger her.

Glute bridge med mini bandsGlute bridge med mini bands

Treningsstrikk

Trening med strikk gir deg mange variasjonsmuligheter. Du kan for eksempel trene sittende magebøy for magemusklene, eller sittende roing for å styrke musklene i ryggen.

Se øvelser med treningsstrikk her.

Person trener med foam rollerPerson trener med foam roller

Progression Roller

Kan brukes til mange ulike øvelser. Blant annet kan du ta situps med Progression Roller under ryggen. Denne er også glimrende til egenmassasje og avspenning av muskulaturen i hele kroppen.

Se øvelser med foamroller her.

Person som trener med hoppetau utePerson som trener med hoppetau ute

Hoppetau

Perfekt for kondisjonstrening og spenst. Trening med hoppetau trener hele kroppen. Dette er en effektiv måte å trene på da fort øker pulsen og intensiteten.

Person som trener hjemme i stuaPerson som trener hjemme i stua

Treningsmatte

Til å gjøre øvelsene på. Her er noen øvelser du kan gjøre kun med en matte.
Se øvelser på treningsmatte her.

To Top