MX55 – brukervennlige manualer til hjemmetreningen

Fleksimanualene MX55 er et flott tilskudd til treningsrommet hjemme. Med den særegne brukervennligheten er dette et manualsett som gjør hjemmetreningen enkel, sikker og funksjonell.

Bruk av manualer er en vanlig og kjent måte å trene styrke på, både hjemme og på treningssenter. Med et par fleksimanualer er det mulig å enkelt justere belastningen underveis i treningen og å trene flere muskelgrupper. I tillegg frigjør de mer plass på treningsrommet, da det kun trengs et enkelt stativ som fås kjøpt i tillegg.

Justerbare manualer

Ved å enkelt justere vekten på MX55 kan man bruke de i flere øvelser for å få trent flere deler av kroppen. Siden hver manual kan justeres fra 4,8 kg og helt opp til 24,9 kg, gjør det treningen smidig ved at man kan benytte seg av samme manualsett. Øk eller senk belastningen for å gjøre flere øvelser og trene andre muskelgrupper.

Vekten endrer du enkelt ved å trykke inn knappen på siden, og deretter dreie hjulet til ønsket nivå og presse hjulet ned. Deretter kan du løfte manualene fra stativet og gjøre neste øvelse. For å endre vekt legger man manualene tilbake på stativet og gjentar det samme.

Plassbesparende

Et treningsrom hjemme gjør det lettere å få tid til å trene i hverdagen. Det gjør det også mulig for deg å innrede med akkurat det utstyret du trenger til treningen. Du bestemmer selv hvilket utstyr du vil ha, og former treningsrommet etter dine behov og forutsetninger. Noe som er viktig å tenke på når man skal innrede et treningsrom hjemme eller kjøpe nytt treningsutstyr, er å tenke på plass og bruksområde.

Fleksimanualene MX55 tar liten plass på treningsrommet og gir deg samtidig mange muligheter for å utføre flere øvelser i treningen. Det gjør at disse justerbare manualene er et flott tilskudd til treningsrommet hjemme.

Er du kun på utkikk etter noe enkelt treningsutstyr som ikke tar så mye plass hjemme, er justerbare manualer å anbefale. Siden de tar så lite plass, kan de fint ryddes bort når de ikke er i bruk og enkelt hentes frem igjen når du ønsker å trene hjemme.

Se treningsprogram med justerbare manualer her!

Spesifikasjoner:

Vektalternativer: 4,5 kg, 6,8 kg, 9,1 kg, 11,3 kg, 13,6 kg, 15,9 kg, 18,1 kg, 20,4 kg, 22,7 kg, 24,9 kg
Lengde manual: 24,3 - 40,5 cm
Håndtak: 13,2 cm x 29 mm

Se hvordan man justerer vekten:

To Top