Styrkeapparater fra Lexco

Lexco Master er en kraftig og moderne serie med styrketreningsutstyr til bedrifter og treningssentre.

Lexco produserer komplett utvalg av profesjonelt treningsutstyr til bedrifter og treningssentre. Det inkluderer et bredt spekter av utstyr til kondisjonstrening og styrketrening, som tredemøller, ellipsemaskiner, spinningsykler, styrkeapparater med og uten vektmagasin og frivekter.

Atle Lie McGrath i styrkeapparat fra LexcoAtle Lie McGrath i styrkeapparat fra Lexco

Treningsapparatene fra Lexco er kjent for meget god ergonomi og innstillingsmuligheter. Dette gjør de svært godt egnet til treningssentre, hvor det er mange forskjellige brukergrupper. Man vil enkelt kunne tilpasse vekt og motstand, samt justere sete og ryggstøtte for riktig innstilling tilpasset brukeren. Apparatene er konstruert for å øke brukerens stabilitet og dermed øke konsentrasjonen under treningen. Med fokus på naturlige og korrekte bevegelsesbaner som gjenspeiles i god biomekanikk.

Detaljbilde på styrkeapparat fra Lexco MasterDetaljbilde på styrkeapparat fra Lexco Master
Detaljbilde på styrkeapparat fra Lexco MasterDetaljbilde på styrkeapparat fra Lexco Master
Lex extension fra Lexco MasterLex extension fra Lexco Master
Styrkeapparat fra Lexco MasterStyrkeapparat fra Lexco Master

Den solide rammekonstruksjonen og sterke sveiser gjør at disse treningsapparatene tåler tungt bruk. Sete- og putetrekkene er meget slitesterke, og vitale trekk kan lett byttes.

Lexco er en kvalitetsprodusent som Sportsmaster har samarbeidet med i en årrekke. Utvikling og produksjon finner sted i Daegu i Sør-Korea. Lexcos hovedfokus er styrke- og kardioapparater til kommersielt bruk. Deres utstyr utmerker seg med «high end» design, høy kvalitet og enkel betjening. Treningsutstyet er i daglig bruk på en rekke norske treningssentre hvor disse kriteriene er viktige. Lexco har fått en rekke utmerkelser og anerkjennelser for sine produkter, og eksporterer i dag til land i Asia og Europa. Les mer om Lexco på deres hjemmeside.

To Top