Tips til oppbevaring av treningsutstyr

Hold treningssenteret ryddig med god oppbevaring av treningsutstyret. Her er 4 tips til praktisk og ryddig oppbevaring av treningsutstyr.

Med diverse oppbevaringsmoduler, stativer og hyller til treningsutstyret er det lettere å holde orden på utstyr som manualer, kettlebells og vektskiver.

Manualstativ

Manualstativ gir praktisk oppbevaring av treningsmanualer. Sportsmaster har flere typer stativer til manualer, slik at du finner det som passer deg best.

Med manualstativ med hyller er manualene lett tilgjengelige i god høyde. Inndelingen gjør det oversiktlig for medlemmene å finne manualene de skal bruke, og å sette de tilbake på riktig plass. Dette er robuste stativ som er godt egnet for bruk på treningssentre.

For mer plassbesparende stativ, kan vi anbefale vertikalt manualstativ eller A-manualstativ. Disse manualstativene tar lite gulvplass, og er derfor godt egnet for treningsrom med mindre plass.

Oppbevaringsmodul

Lag ditt eget oppbevaringsstativ til manualer, kettlebells, medisinballer, bumper plates, vektskiver og strikker. Velg stendere og legg til modulen for treningsutstyret du ønsker oppbevaring til. Her kan du for eksempel kombinere modul for medisinballer, hylle til kettlebells og kroker til treningsstrikker.

Vektstativ til olympiske vektskiver

Med veggmontert plate rack får du et praktisk og plassbesparende oppbevaringsstativ for olympiske vektskiver og bumper plates. Stativet har tre holdere til vektskivene, slik at man kan sortere i vekt eller type vektskive.

Hold orden på bumper plates med et funksjonelt vektstativ med hjul. Med dette stativet kan du sortere vektskivene etter vekt, og det vil være enkelt å finne ­– og rydde på plass – vektskivene. Stativet er særlig designet for bumper plates, men vil også fungere for ordinære olympiske vektskiver.

To Top