Justerbare manualer – perfekte til hjemmetrening

Fleksimanualer er svært brukervennlige og egner seg godt til bruk hjemme. Med de justerbare manualene fra MX Select får du 10 alternative vekter i en og samme håndmanual. Velg mellom MX30, MX55 og MX85 til din hjemmetrening.

De justerbare manualene fra MX Select er brukervennlige og enkle å ta i bruk. Du kan enkelt justere vektbelastningen på manualene ved å trykke inn knappen på siden, dreie hjulet til ønsket nivå og presse hjulet ned. Deretter kan du løfte manualene fra stativet og gjøre øvelsen. For å endre vekt legger man manualene tilbake på stativet og gjentar det samme.

Aleksander Kilde trener med MX55Aleksander Kilde trener med MX55

Kompakte manualer

Manualene i MX-serien er basert et nytt og unikt design, tre internasjonale patenter, der vektselektering er funksjonelt, sikkert og sømløst. De er mer kompakte enn andre fleksimanauler og egner seg godt til de aller fleste styrkeøvelser med manualer. 

MX-manualene erstatter ti par manualer, da man kan justere vektene i ti intervaller. MX-manualene egner seg derfor godt til styrketrening hjemme, da man enkelt kan justere vekten på manualene og bruke de til styrketrening av flere forskjellige muskelgrupper. I tillegg er de svært plassbesparende, da alt man trenger er et par fleksimanualer og et egnet stativ hvis det er ønskelig. 

Best i test

Fleksimanualene MX55 ble kåret til best i test av justerbare manualer av DinSide i januar 2021, og fikk terningkast fem. Det eneste som trakk ned var at vekten stoppet på 25 kg per manual. Siden den gang har MX videreutviklet fleksimanualene, og nå har vi også størrelsene MX85 med 2 x 38,6 kg og MX30 med 2 x 13,9 kg

Tabell på MX55 manualTabell på MX55 manual
Justering av vekt på MX-manualeneJustering av vekt på MX-manualene
To Top